- Konu Yazar
Eğer şehir içi kullanım yapacaksanız 150 cc'ye gerek görmüyorum.bir bayan olarak makul hızlarda kullanıcağınızı düşünerek 125 cc kullanmanızı tavsiye ederim.zaten 108 km hıza anında çıkmakta..max hızı 111 kmh dır. yakıt ekonomisi açısındanda düşünecek olursanız size Honda Pcx tavsiye edebilirim.yakıt tüketim bilgisi ; 2.3 2.7 dir.vespaya 8000 küsür vermek yerine 6000 tlye hondadan anahtar teslim rahatlıkla yapabilirsiniz.
http://scootercommunity.com.au/forums/storage/5/103852/2011-Honda-PCX-125-Scooter.jpg
Güzel ama bütçemi fazlasıyla aşıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Bence en çok yazılan konu rekorunu kırar
Gaziantep de yaşayan sensin. Araba da kullanıyormuşsun. yolda gidip gelirken görmüyor musun trafik ekiplerini.
Sen cup al. 1000 TL ye bulursun. 3-3.5 lt benzinle 100 km gidersin. hem polis durdurursa, buyur yakışıklı memur dersin hemen bırakır.![]()
En son trafik polisiyle münakaşamda... Durduk yere ceza kesmek istemişti, tutar yüksek olduğundan nasıl olur dediğimde arkadaşına çaktırmadan bir yemek ısmarla hallederiz dedi. Halledin ailemle yemeğe bekleriz elbette dedim. Cezayıda yedim. Sanırım pek iyi değilim bu hususlarda
Yok arabayla kontrol noktasına denk geldiğim söylenemez açıkçası. 3 yıldır araç kullanıyorum ve sadece 3 defa polisle yüz yüze geldim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Bence en çok yazılan konu rekorunu kırar
Gaziantep de yaşayan sensin. Araba da kullanıyormuşsun. yolda gidip gelirken görmüyor musun trafik ekiplerini.
Sen cup al. 1000 TL ye bulursun. 3-3.5 lt benzinle 100 km gidersin. hem polis durdurursa, buyur yakışıklı memur dersin hemen bırakır.![]()
Cup çok erkeksi duruyor. Birde oturuşa ayaklarımı yan tarafa değil öne atmayı tercih ederim ilgi odağı olmamak için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-acil-satlik-asya-scooter-118161340/detay
Şu fena değil gibi sanki bulabilirsem?