Millet Berkayın askere gidiyor olması ve ondan kurtuluyor olmamız şerefine... Şaka tabi.. kardeşimizi son bir görelim, hoş vakit geçirelim diye bir organizasyon yapalım. Önümüzdeki hafta sonu mesela, geçen bahsettiğim gibi şile yolu olur iznik olur bir yerlere gidelim buluşalım... Uğur nerelerdesin, irfan abi? mezit alooo ismaill..
Abi 1 nisanda sınava giriyorum 8 nisanda teslim oluyorum birliğe o hafta belli olacak kısa mı uzun mu ve neresi olacağıberkay noldu askerlik işin belli oldumu...
Abi 1 nisanda sınava giriyorum 8 nisanda teslim oluyorum birliğe o hafta belli olacak kısa mı uzun mu ve neresi olacağı
hakkında hayırlısı olsun gitmeden son bi mangal patlatalım senin orda.. :9
Aynen abi uğurla dün akşam beraberdik onu konustuk gitmeden bir mangal olayına girecez gene abi bir hafta sonu
demek uğurla beraberdiniz dün akşam :cyclopsan
Sizden sonra artık 2.ellere bakmıyorum :mrgreen: Benim şartlara uyan alabilirsem şöyle hakkaten iyi denecek bi motor cıkarsa istisna olabilir ama sıfır alıp,poşetlerini yırtma hevesine girdim.
en güzeli,napıcan 2. el motor alıp? zaten berkayın motor hariç etrafta temiz motor yok. git al benim gibi sıfır km yırtıver naylonlarını =) ilk binen ve selesinde ilk pırtlayan sen ol =)
Arkadaşım senin motora bizde bindik bizim günahımız neydi nie garip fantezilerini uyguluosun motora ben acırım mesela yapcak olsam ayağa kalkarım...
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
Benim motora yarın gelecek adam başka motorla anlaşmış sağolsun bugun yazdı bana en azından boşuna bir gün onu beklemedim. Benm motora Ankara yolları gözüktü burda ybr piyasası yok yapacak bişi yok..
laaa motoru yaptırdık hergün yağmur yağıyor bu ney yaaaa
puhaha aynen berkay senin yüzünden bizde ıslanıyoruz =)
Bu arada adam kaçırmış senin motoru,eminim ki alacağı motor seninkinden temiz değildir. vallahi param gelse ben alırdım senin motoru, hastasıyım maşallah =)
Eyvallah kardeşim, takasa girelim![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar cuma günü kandıra yolunda malesef kaza oldu 2 kişi yaşamını yitirmiş Allah rahmet eylesin. Baharın gelmesiyle kaza haberlerini duymaya başladık çok dikkatli olalım.
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Motosiklet-faciasi--2-olu--2-yarali.htm?ArticleID=167024%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20&Date=06.11.2002