koleksiyoncunun 15-18 yaşlarında olması lazım. ben bu silgilerin çoğunu hatırlamıyorum, iki tane var, birisi faber castell, diğer adel marka silgilerdi. ben 1988 de ilkokula başlamıştım. ortası delikli silgi de vardı, ipi ortadan geçirip boyna asmak içindi. krampon şeklinde suluk vardı, siyah önlük, kara tahta, asık suratlı, yaşlı, sevimsiz gaddar öğretmenler, okuldaki hademelerin gaz yağı ile tutuşturdukları kömür sobaları, o sobaların demirleri de olurdu, hoca bizi o demirle döverdi, hey gidi seksenler.
genele tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen bir nesne
belirli bir emek ve zaman harcanarak biriktirilince insanları ne kadar etkiliyormuş
Evet lutfen ama orda duruyo kapi gibi...gururum benim !arı maya'lı silgi göremedim.
büyük eksiklik!
----------------------------------------
tamam tamam gördüm.
on numara kolleksiyon.
Evet cok cesitliler4 yıllık mimarlık öğrencisiyim, benim de elimden ne silgiler geldi geçti ama kadar afillilerini görmemiştimen alengirlisi kalem silgi oldu (basmalı kalem gibi) evde var bitane ama kargosu silgiden pahalıya gelir
![]()
Silgiler on numara.Bende jip olanından bulmuştum ilginç gelmişti almıştım.Önce lastikler eridi sonra kaporta aksamı en son tavanı bitirmiştim sile sile![]()
gerçekten bende bakınca mutlu oluyorum ''vay beee'' diyorum kendime.Ama muhtemelen değil torunlarım çocuklarıma bile vermem...ayrı silgi alırım, benimle birlikte de gömdürrüm koleksiyonumu... =) gerisi beni ilgilendirmez=)başta evet takıntı gibi geliyor koleksiyon yapan insanlar ama sonra ortaya çıkan emeği, ürünü görünce anlaıyorsunuz çok güzel bir şey olduğunu.
silgi, cetvel vs saçma demeyin. 60 yaşına geldiğinizde torununuza biz bunlarla silerdik yazıları dersiniz de anlamaz delete tuşunuz yok muydu dede der de gösteremezsiniz bu alet edevatı![]()
"For really big mistakes" haha :cherry: bana da lazımmış bundan bi tane.. :cherry: Güzel koleksiyon.. Ben de diecast koleksiyonumu koyayım bi ara, evet yapayım bunu![]()
benim pul koleksiyonum vardı 4 defter..
mektupsuz kalan bir dünyada daha bi manidar artık.
vay arkadaş şekerci dükkanı gibi =) o sünger boblu olanları nerden aldın? bide angry bird olanları? çok güzeller yahu,yurt dışı demezsin umarım =)
milan da iyidir ama benim favorim başka...çok daha iyi bi marka var ki bence en iyisi.en kalitesi milan marka,sildimi iz bırakmazdı.En garibanı da delikli silgi ki bazen silerken kağıdı yırtar.
lise,üniversite,master,doktora hala bir silgim yok kendimi yetim gibi hissettim:salut:
helal olsun tebrik ettim ben bırak koleksiyon yapmayı bir silgiin sonunu bile goremeyen insanımya hep mi kaybolur