Koleksiyonum (silgi)

genele tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen bir nesne
belirli bir emek ve zaman harcanarak biriktirilince insanları ne kadar etkiliyormuş

koleksiyoncunun 15-18 yaşlarında olması lazım. ben bu silgilerin çoğunu hatırlamıyorum, iki tane var, birisi faber castell, diğer adel marka silgilerdi. ben 1988 de ilkokula başlamıştım. ortası delikli silgi de vardı, ipi ortadan geçirip boyna asmak içindi. krampon şeklinde suluk vardı, siyah önlük, kara tahta, asık suratlı, yaşlı, sevimsiz gaddar öğretmenler, okuldaki hademelerin gaz yağı ile tutuşturdukları kömür sobaları, o sobaların demirleri de olurdu, hoca bizi o demirle döverdi, hey gidi seksenler.

koleksiyoncunun 15-18 yaşlarında olması lazım. ben bu silgilerin çoğunu hatırlamıyorum, iki tane var, birisi faber castell, diğer adel marka silgilerdi. ben 1988 de ilkokula başlamıştım. ortası delikli silgi de vardı, ipi ortadan geçirip boyna asmak içindi. krampon şeklinde suluk vardı, siyah önlük, kara tahta, asık suratlı, yaşlı, sevimsiz gaddar öğretmenler, okuldaki hademelerin gaz yağı ile tutuşturdukları kömür sobaları, o sobaların demirleri de olurdu, hoca bizi o demirle döverdi, hey gidi seksenler.

Arkadasim sen nasi bir cocukluk yasadin da bi silgiden bu noktaya geldin saglicakla kal.

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

genele tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen bir nesne
belirli bir emek ve zaman harcanarak biriktirilince insanları ne kadar etkiliyormuş

Degil mi ya? :)))

---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

arı maya'lı silgi göremedim.
büyük eksiklik!
----------------------------------------
tamam tamam gördüm.

on numara kolleksiyon.
Evet lutfen ama orda duruyo kapi gibi...gururum benim !

4 yıllık mimarlık öğrencisiyim, benim de elimden ne silgiler geldi geçti ama kadar afillilerini görmemiştim :) en alengirlisi kalem silgi oldu (basmalı kalem gibi) evde var bitane ama kargosu silgiden pahalıya gelir :D

Silgiler on numara.Bende jip olanından bulmuştum ilginç gelmişti almıştım.Önce lastikler eridi sonra kaporta aksamı en son tavanı bitirmiştim sile sile :)

4 yıllık mimarlık öğrencisiyim, benim de elimden ne silgiler geldi geçti ama kadar afillilerini görmemiştim :) en alengirlisi kalem silgi oldu (basmalı kalem gibi) evde var bitane ama kargosu silgiden pahalıya gelir :D
Evet cok cesitliler :)))evdeki nasil bi silgii :p

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

Silgiler on numara.Bende jip olanından bulmuştum ilginç gelmişti almıştım.Önce lastikler eridi sonra kaporta aksamı en son tavanı bitirmiştim sile sile :)

Aaaa jip mi ben hic gormedim sen nerden aldin o jip seklinde olani enteresanmis

başta evet takıntı gibi geliyor koleksiyon yapan insanlar ama sonra ortaya çıkan emeği, ürünü görünce anlaıyorsunuz çok güzel bir şey olduğunu.

silgi, cetvel vs saçma demeyin. 60 yaşına geldiğinizde torununuza biz bunlarla silerdik yazıları dersiniz de anlamaz delete tuşunuz yok muydu dede der de gösteremezsiniz bu alet edevatı :)

vay arkadaş şekerci dükkanı gibi =) o sünger boblu olanları nerden aldın? bide angry bird olanları? çok güzeller yahu,yurt dışı demezsin umarım =)

"For really big mistakes" haha :cherry: bana da lazımmış bundan bi tane.. :cherry: Güzel koleksiyon.. Ben de diecast koleksiyonumu koyayım bi ara, evet yapayım bunu :p

benim pul koleksiyonum vardı 4 defter..
mektupsuz kalan bir dünyada daha bi manidar artık.

başta evet takıntı gibi geliyor koleksiyon yapan insanlar ama sonra ortaya çıkan emeği, ürünü görünce anlaıyorsunuz çok güzel bir şey olduğunu.

silgi, cetvel vs saçma demeyin. 60 yaşına geldiğinizde torununuza biz bunlarla silerdik yazıları dersiniz de anlamaz delete tuşunuz yok muydu dede der de gösteremezsiniz bu alet edevatı :)
gerçekten bende bakınca mutlu oluyorum ''vay beee'' diyorum kendime.Ama muhtemelen değil torunlarım çocuklarıma bile vermem...ayrı silgi alırım, benimle birlikte de gömdürrüm koleksiyonumu... =) gerisi beni ilgilendirmez=)

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

"For really big mistakes" haha :cherry: bana da lazımmış bundan bi tane.. :cherry: Güzel koleksiyon.. Ben de diecast koleksiyonumu koyayım bi ara, evet yapayım bunu :p

o boyutu en büyük olan silgim...üzerinde yazanda onunla alakalı zaten

bence sende koy koleksiyonunun fotoğraflarını gözümüz gönlümüz açılsın... =)

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

benim pul koleksiyonum vardı 4 defter..
mektupsuz kalan bir dünyada daha bi manidar artık.

kesin çok güzeldir, mektup konusunda haklısın ama sevin diye söylüyorum geçen askerdeki bi arkadaşıma mektup gönderdim hatta baya bi arkadaş gönderdik 20 tane falan...yani hala var kullananlar =)

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

vay arkadaş şekerci dükkanı gibi =) o sünger boblu olanları nerden aldın? bide angry bird olanları? çok güzeller yahu,yurt dışı demezsin umarım =)

evet cıvıl cıvıl =)
sünger bob lular göztepe deki barker dn almıştım bide panel kırtasiye(atatürk cad.) var angry bird leri de acıbadem deki nokta kırtasiyeden yada megavizyondan bulabilirsin=)

en kalitesi milan marka,sildimi iz bırakmazdı.En garibanı da delikli silgi ki bazen silerken kağıdı yırtar.

lise,üniversite,master,doktora hala bir silgim yok kendimi yetim gibi hissettim:salut:

helal olsun tebrik ettim ben bırak koleksiyon yapmayı bir silgiin sonunu bile goremeyen insanım :) ya hep mi kaybolur

en kalitesi milan marka,sildimi iz bırakmazdı.En garibanı da delikli silgi ki bazen silerken kağıdı yırtar.
milan da iyidir ama benim favorim başka...çok daha iyi bi marka var ki bence en iyisi.

---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

lise,üniversite,master,doktora hala bir silgim yok kendimi yetim gibi hissettim:salut:

=) ben tüm mt adına biriktirdim zaten hissetme sen kendini kötü... =) :D

mükemmel bişey. yalnız sünger bop hayranı olan kızıma 1 tanesini hediye edermisin :)

Helal olsun bende 1 silgi 1 aydan fazla durmazdı :pr:.Silgi cenneti kurmuşun maşallah.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar