Koleksiyonum (silgi)

Kocaeli İl Temsilcisi
çok güzel bir kolleksiyon ve çok eğlenceli insan bir şeylerle uğraşmalı gerçekten çok hoş çok beğendim tebrik ederim :)

lakin bir kaç şey söylesem beni kırmazsın sanırım , tabiki rica ediyorum, o kadar çok silgiyi bir arada görünce :)

iki yüzlü ya..şakları, arkamdan kuyumu kazan dallamaları,bana faydasından çok zararı dokunan ama işi düştüğünde arayıp yılışan sülükleri, lafta adam gibi görünen ama icraattta anında geri vites yapan embesilleri, yüzüne gülerek dost sıfatına bürünüp seni kandıran şebekleri, o yapmış ben niye yapamıyorum diye düşünen ve sana mok atan mikropları,
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları HAYATIMDAN SİLMENİ İSTİYORUM

O kadar çok silgi yeterse bunları silmeye ! bu arada yemekleri ben ısmarlayacağım :) kal sağlıcakla.:rendeer:

Tesekkur ederim ReIZzZ (alinti ile cevap veremedim de.. :) )

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

Kardeş dikkat et albenisi olan o silgilerin birçoğunun toksit etkilerinin olduğunu,
Fitalat gibi tehlikeli maddeler içerdiğini
Kanserojen etkilerinin olduğunu
Özellikle o kokuluların tehlikeli olmalarıNI
Televizyonlarda her yeni öğretim yılında haberlerde izliyoruz. sen piyasada nekadar şa şalısı varsa evinde toplamışsın, bence biran önce ya yok et yada göz önünden kaldır.
Zaten oyle goz onunde degiller.sakliyorum Allah muhafaza akraba yada komsu cocuklari var... tesekkur ederim bu arada.

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Kabuklu fıstıklara çizilen yüzler kaçmadı gözümden :queen:

Cilli ve taso koleksiyonumu yanlışlıkla çöpe atan valideme bişey diyememek koymuştu :D
Bende taso oynar biriktirirdim birde futbolcu kartlari vardi dergisi vardi oraya yapistirirdik...

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:33 ----------

terlikler ve fıstıklar favorim :) ''Arı maya'' lı silgileri görünce birden cocukluğum geldi aklıma :) Paylasım için tesekkurler

Ben tesekkur ederim :)

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Silgiye silgi demem, delik deşik olmadıkça.
Yok artik... :)

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

ağlamak istiyorum, çocukluk yıllarımın hiç anlam veremediğim, devlet dairesi resmiyetini içinde barındıran silgi...mavi versiyonu daha yürek parçalayıcı

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/74479_495196460536573_805832518_n.jpg
Bu baayagi eski bir silgi...erkek arkadasimin babasina aitti, daktilo silgisidir kendileri.

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Bizim kaybolan silgilerin nereye gittiği simdi belli oldu :D :)

Hahahaha tuh yakalandik... :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iki yüzlü ya..şakları, arkamdan kuyumu kazan dallamaları,bana faydasından çok zararı dokunan ama işi düştüğünde arayıp yılışan sülükleri, lafta adam gibi görünen ama icraattta anında geri vites yapan embesilleri, yüzüne gülerek dost sıfatına bürünüp seni kandıran şebekleri, o yapmış ben niye yapamıyorum diye düşünen ve sana mok atan mikropları,
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları
O kadar çok silgi yeterse bunları silmeye ! bu arada yemekleri ben ısmarlayacağım :) kal sağlıcakla.:rendeer:

kim üzdü seni bu kadar söyle.
bizim de farklı "silme işi yapan" koleksiyonlarımız var :p
gun-collection-choose-your-weapon.jpg

Motosikleti
SuZan
afrikadaki mektup arkadasımdan gelen. zürafa seklınde benekli silgi ve kursun kalem olması lazım bır yerlerde bulursam gonderebılırım sıze buralarda bı yerlerde olmalı

Motosikleti
SuZan
valla simdi anneme telefon edip sordum.. nerde o notluk kalemtras kalem silgi seti diye.. sor bana söyliyeyim sana dedi :D gece vardiyasındayım sımdı uyumalıyım ama aksam ıse gıtmeden once bır bakınırım

sana da ilkokuldayken o istediğin silgiyi almadılar dı değil mi?
Yok aksine her istedigim silgiyi aldilar da oyle oldu bu birikim :)

---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:26 ----------

valla simdi anneme telefon edip sordum.. nerde o notluk kalemtras kalem silgi seti diye.. sor bana söyliyeyim sana dedi :D gece vardiyasındayım sımdı uyumalıyım ama aksam ıse gıtmeden once bır bakınırım

Super olur cok tesekkur ederim bulsanda bulamasan da yardimin icin :)

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

Arı mayalı olan gözlerimin dolmasına neden oldu. :salut:

Ari maya bitanedir cocukluklur, okul sirasidir,tenefus zilidir... :)

Yok artık löbraamm!!! Ne ettin ne de güzel ettin!!! Çocukluğuma geri döndüm..

Begenmene sevindim, tesekkur ederim :)

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

çok güzel bir kolleksiyon ve çok eğlenceli insan bir şeylerle uğraşmalı gerçekten çok hoş çok beğendim tebrik ederim :)

lakin bir kaç şey söylesem beni kırmazsın sanırım , tabiki rica ediyorum, o kadar çok silgiyi bir arada görünce :)

iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları HAYATIMDAN SİLMENİ İSTİYORUM

Ben kagit bile silmiyorum silgilerim bitcek diye:)))bosver takma sen . Sana bi sahincinin kaporta yazisinda bi demec veriyorum " hayat bos,durma cos..." saka bir yana tesekkur ederim yorumun icin :)

İlgisini çeken arkadaslarda kartvizit koleysiyonuna başlayabilir gerçekten cok eglenceli.Gittiğin herhangi bir dükkan önünden geçtiğin dükkandan alıosun kartviziti, arkasına günün tarihi yanında kim var o gün neler yaptınız vs. aydan yıllar gecıo bi bakıosun ...... hatıralar ... 5 yıldır biriktiriyorum ve okadar hoş oluyoki :)

Bi resimde muz, kabak, salatalık, mantar, havuç, patlıcan var hale dönmüş orası ya
Fıstık iyimiş harbiden :thumleft:

İlgisini çeken arkadaslarda kartvizit koleysiyonuna başlayabilir gerçekten cok eglenceli.Gittiğin herhangi bir dükkan önünden geçtiğin dükkandan alıosun kartviziti, arkasına günün tarihi yanında kim var o gün neler yaptınız vs. aydan yıllar gecıo bi bakıosun ...... hatıralar ... 5 yıldır biriktiriyorum ve okadar hoş oluyoki :)

bu fikride beğendim ama ben her şeyi kaybediyorum o yüzden koleksiyon yapmam zor gibi

Iyi fikirmis cidden buna benzer bisi yapiyorum aslinda ama buda guzelmis :)

Nooluyo layn orda.

(silgiler felaket. O eski delikli resmi daire silgisini boynumuzda az taşımadık zamanında , silgilerin yüz karasıdır : )

500 öğrencinin temel eğitimini karşılayacak kadar silgi mevcut :queen::queen: Tebrikler

500 öğrencinin temel eğitimini karşılayacak kadar silgi mevcut :queen::queen: Tebrikler

Biraz oyle galiba :)))

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

Eagle7 sana alinti ile yazamadim....
Evt biraz pazar yeri gibi olmus hehe
Fistiklarim baya populer oldu :)

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Nooluyo layn orda.

(silgiler felaket. O eski delikli resmi daire silgisini boynumuzda az taşımadık zamanında , silgilerin yüz karasıdır : )

Tesekkurler:)

arı maya'lı silgi göremedim.
büyük eksiklik!
----------------------------------------
tamam tamam gördüm.

on numara kolleksiyon.

Kocaeli İl Temsilcisi
kim üzdü seni bu kadar söyle.
bizim de farklı "silme işi yapan" koleksiyonlarımız var :p
http://www.nerdlikeyou.com/wp-content/uploads/2013/02/gun-collection-choose-your-weapon.jpg

aslında sabah moralim çok bozuktu ,konuyuda görünce çok şirin ve güzel geldi bana, az biraz tebessüm ettim , çıktım dışarı avare avare gezdim sahil boyunda biraz temiz hava aldım geldim , şimdi azcık geçti sıkıntım , bazen birikiyor insanda taşma seviyesine geliyor , bir gün yüz yüze gelirsek tartışılacak mevzuular :)

ama fikir bayağı hoşuma gitti :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Nooluyo layn orda.

yok bişey yiğidim , zabah zabah sistem error verdi kusura galma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar