iyi ama nedendişlerim kamaştı
Zaten oyle goz onunde degiller.sakliyorum Allah muhafaza akraba yada komsu cocuklari var... tesekkur ederim bu arada.Kardeş dikkat et albenisi olan o silgilerin birçoğunun toksit etkilerinin olduğunu,
Fitalat gibi tehlikeli maddeler içerdiğini
Kanserojen etkilerinin olduğunu
Özellikle o kokuluların tehlikeli olmalarıNI
Televizyonlarda her yeni öğretim yılında haberlerde izliyoruz. sen piyasada nekadar şa şalısı varsa evinde toplamışsın, bence biran önce ya yok et yada göz önünden kaldır.
Bende taso oynar biriktirirdim birde futbolcu kartlari vardi dergisi vardi oraya yapistirirdik...Kabuklu fıstıklara çizilen yüzler kaçmadı gözümden :queen:
Cilli ve taso koleksiyonumu yanlışlıkla çöpe atan valideme bişey diyememek koymuştu![]()
terlikler ve fıstıklar favorim''Arı maya'' lı silgileri görünce birden cocukluğum geldi aklıma
Paylasım için tesekkurler
Yok artik...Silgiye silgi demem, delik deşik olmadıkça.
Bu baayagi eski bir silgi...erkek arkadasimin babasina aitti, daktilo silgisidir kendileri.ağlamak istiyorum, çocukluk yıllarımın hiç anlam veremediğim, devlet dairesi resmiyetini içinde barındıran silgi...mavi versiyonu daha yürek parçalayıcı
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/74479_495196460536573_805832518_n.jpg
Bizim kaybolan silgilerin nereye gittiği simdi belli oldu![]()
![]()
iki yüzlü ya..şakları, arkamdan kuyumu kazan dallamaları,bana faydasından çok zararı dokunan ama işi düştüğünde arayıp yılışan sülükleri, lafta adam gibi görünen ama icraattta anında geri vites yapan embesilleri, yüzüne gülerek dost sıfatına bürünüp seni kandıran şebekleri, o yapmış ben niye yapamıyorum diye düşünen ve sana mok atan mikropları,
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları
O kadar çok silgi yeterse bunları silmeye ! bu arada yemekleri ben ısmarlayacağımkal sağlıcakla.:rendeer:
bu ne yaw Küçük kız çocukları gibi diyecektim
AVATAR (resim) 'den bayan olduğu çıktı ortaya
Güzel ve mazii anlatıcı bir Hobby...
Elinize sabrınıza sağlık![]()
fıstık iyiymiş harbiden:cherry:
Yok aksine her istedigim silgiyi aldilar da oyle oldu bu birikimsana da ilkokuldayken o istediğin silgiyi almadılar dı değil mi?
valla simdi anneme telefon edip sordum.. nerde o notluk kalemtras kalem silgi seti diye.. sor bana söyliyeyim sana dedigece vardiyasındayım sımdı uyumalıyım ama aksam ıse gıtmeden once bır bakınırım
Arı mayalı olan gözlerimin dolmasına neden oldu. :salut:
Yok artık löbraamm!!! Ne ettin ne de güzel ettin!!! Çocukluğuma geri döndüm..
çok güzel bir kolleksiyon ve çok eğlenceli insan bir şeylerle uğraşmalı gerçekten çok hoş çok beğendim tebrik ederim
lakin bir kaç şey söylesem beni kırmazsın sanırım , tabiki rica ediyorum, o kadar çok silgiyi bir arada görünce
iki yüzlü ya..şakları, arkamdan kuyumu kazan dallamaları,bana faydasından çok zararı dokunan ama işi düştüğünde arayıp yılışan sülükleri, lafta adam gibi görünen ama icraattta anında geri vites yapan embesilleri, yüzüne gülerek dost sıfatına bürünüp seni kandıran şebekleri, o yapmış ben niye yapamıyorum diye düşünen ve sana mok atan mikropları,
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları HAYATIMDAN SİLMENİ İSTİYORUM
O kadar çok silgi yeterse bunları silmeye ! bu arada yemekleri ben ısmarlayacağımkal sağlıcakla.:rendeer:
İlgisini çeken arkadaslarda kartvizit koleysiyonuna başlayabilir gerçekten cok eglenceli.Gittiğin herhangi bir dükkan önünden geçtiğin dükkandan alıosun kartviziti, arkasına günün tarihi yanında kim var o gün neler yaptınız vs. aydan yıllar gecıo bi bakıosun ...... hatıralar ... 5 yıldır biriktiriyorum ve okadar hoş oluyoki![]()
İlgisini çeken arkadaslarda kartvizit koleysiyonuna başlayabilir gerçekten cok eglenceli.Gittiğin herhangi bir dükkan önünden geçtiğin dükkandan alıosun kartviziti, arkasına günün tarihi yanında kim var o gün neler yaptınız vs. aydan yıllar gecıo bi bakıosun ...... hatıralar ... 5 yıldır biriktiriyorum ve okadar hoş oluyoki![]()
çok güzel bir kolleksiyon ve çok eğlenceli insan bir şeylerle uğraşmalı gerçekten çok hoş çok beğendim tebrik ederim
lakin bir kaç şey söylesem beni kırmazsın sanırım , tabiki rica ediyorum, o kadar çok silgiyi bir arada görünce
iyi niyetimi su istimal edip beni düdükleyen çakalları, ve tüm bu saydığım özelliklerdeki insan sıfatına bürünmüş yavşakların içinden akrabam olanları HAYATIMDAN SİLMENİ İSTİYORUM
500 öğrencinin temel eğitimini karşılayacak kadar silgi mevcut :queen::queen: Tebrikler
Nooluyo layn orda.
(silgiler felaket. O eski delikli resmi daire silgisini boynumuzda az taşımadık zamanında , silgilerin yüz karasıdır : )
kim üzdü seni bu kadar söyle.
bizim de farklı "silme işi yapan" koleksiyonlarımız var
http://www.nerdlikeyou.com/wp-content/uploads/2013/02/gun-collection-choose-your-weapon.jpg
Nooluyo layn orda.
(silgiler felaket. O eski delikli resmi daire silgisini boynumuzda az taşımadık zamanında , silgilerin yüz karasıdır : )