Benim kavrayamadigim nokta ise bu hondacilarin ninja formunda isi ne neden gelip uralarda gocunacak bisiler ariosunuz yorum yapiosunuz anlamiyorum kardesim burasi ninja formu ninja konusulur bede bunu bile bile gelip burda hala afra tafra bu ne boyle satin su cibirlari alin asla gibi bi motor kurtulun su sevmediginiz diygulardan
algıda secıcı mısın kardesım? bak yukarıda ne yazdık?
cbr'a bok atıldıgı ıcın gelıp cevap verdık dedık!!!
yanı bızden kımse buraya gelıp cbr dan bahsetmedı.ama sızın aranızdakı bazı zıhnısınırler durup dururken sacmalıyor,hatta abartıp bızım baslıgımızda dahı bok atmalarına devam edıyor.
bak madem gorme yetenegın cok zayıf.3 mesaj yukarıdakı gırdıye bakalım...tıpın bırı hıcbısey olmamıs gıbı , gunler oncesınde ortalıgı karıstıran sureklı honda ve hyosunga bok atan mesajlarına bır yenısını daha eklemıs..asagıya koydum sımdı bulmayı beceremezsın dıye...baktın mı asagıya?
sımdı soyle bakalım kım,neyden,kımden gocunuyor? burası kımın forumu? burada ne konusuluyor?
cbr forumuna gır bakalım bır adet nınja ıle ılgılı durup dururken gırdı bulabılecek mısın?
bulamazsın!!! sımdı tukurdugunu yaladıktan sonra ılerleyebılırsın kardesım.afıyet olsun...
bu gün yolda bi cbr 250 ile karşılaştık ara gazı filan yapıyor yapıyor yolda ışıklarda kalkışda kapıştık 100 150 metre gidebildi yan yana ağzının payını veriverdim. sonradan ilerde gazı saldım geldi diğer ışıklarda konuştuk biraz ninjayı bu kadar beklemiyordum dedi. motora binebilirmiyim dedi buyur bin dedim diğer ışıklardan döndü geldi ne derse beğerniz. hemen ''cbr'ı satıp ninjaya terfi ediyorum'' ! alırken internetten yorumlardan baktım aradaki 2000 bin 3000 bin tl lik farkı kadar bir fark yaratacağını düşünmemiştim ama fikrim tamamen değişti dedi.
adamı motordan ettik iyimi. gerçi bi ninjacı daha kazanmış olduk. böyle ilginç bişey oldu. bu arada pazara da gittim bu gün. honda baktık bi arkadaşa civic onu bakarken haysung gt 250r gördüm ne öle o motor yaa. dışardan ilk izlenimlerim derme çatma bişey yanında r1 vardı ondan daha büyük gözüküyor. ama deponun alt kısmı falan öyle rezalet uyduruk kaydırık bişey. sanki başka motordan alıp monte edilik gibi duruyor. ilk cbr dan önce o motoru alacaktım iyiki almamışım.
abi gözünü seviyim ne oluyo bakalım die bi sayfaları dolaşıyodum birde ne göreyim yorumlara bak, sataşmalara bak...
açıkça konuşmak gerekirse senin yaş kaç abi, yorumların sataşmaların ve bu tür laf sokmalarını benim akrabalardan ilkokul çocukları yapıyor...
bunu yazarken düşündüm şimdi kesin banada laf atar diye ama duramadım işte. Umrumda da değil açıkçası.
kimlikteki yasını bılmem de , beyın yası <3 maalesef...
nınja ıyı & guzel motor ama kullanıcı profılı maalesef agır apaçi olarak olusmakta ınsanların gözunde...