Arka Çamurluk ile ilgli arayış içinde olanlar var galiba, böyle bir seçenek mevcut, paylaşayım sizinle.
Ben görevli olarak Hindistan'da bulunuyorken Duke benim de almayı düşündüğüm motorlardan olduğu için tesadüfen bu foruma takıldım, özelikle rear hugger meselesi kafamı kurcaladığı için. Ancak baktım ki kolay bir çaresi yok. Biraz araştirdim burada KTM'yi (ve tabii ki yedek parçalarını) Bajaj üretiyor. Üşenmedim gittim bulunduğum şehirde yedek parçasını satan yetkili servisi buldum. Rear Hugger'ı sordum. Fiyatı öyle aman aman bişey değil, 15 dolardan az. Ama yanında bir de demir ek parça veriyorlar, burada motora genellikle artçı olarak eşleri biniyor, onların da saree denen ayaklarına dolanan bir kıyafeti oluyor, bu kıyafet biraz salkım saçak bişey olduğundan arka tekere dolanmasın diye bu demir zamazingoyu rear hugger'la beraber veriyorlar. neyse uzattım iyice, kısaca bu arka çamurluğu almak için gittim ama ellerinde kalmamış. sipariş edersem 15 güne gelir dediler ama ben 15'inde dönüyorum. Belki benden sonra buradaki arkadaşları devreye sokup 2-3 tanesini bavul ticareti ile almak mümkün olur. toplam maliyeti de 20 doları geçmez. (tabi burdaki arkadaşları ikna edip geri gelecekleri zaman ayrı bir çanta ayırmalarını sağlamak gerekecek, bir de arkadaşların ağustostan önce gelmesi zor.) İkinci seçenek bunu aldırıp kargo ile göndermek. Bu durumda Gümrük mevzusu nasıl çözülür bilemiyorum.
Neticede görüşleriniz nedir söyleyin bakalım. Bu arada lazım olana rear hugger'ın yedek parça kodu JU 18 10 000.
selamlar....