TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar nasılsınız... elimde sıfır sayılacak sadece bir kere kullanılmış lazervertiğo var... isteyen olursa satacağım... l beden....çizik yıpranma falan mevcutmu diye sormayın valla bozulurum... k.kartı düşünürüm.. cep telefonu takaslana bilir ama üste para alabileceğim şekil...

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın.

Ben de dün almış olduğum gri Apache ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu daha ilk motorum, öncesinde motosiklet tecrübem yok. inşallah birbirimize alışırız kısa süre içersinde :)

motorla ilgili bir sorum olacaktı.. motor rölantideyken motor devrinde bir düzensizlik var. devir saati aşşağı yukarı oynayıp duruyor (300-500 devirlik bir aralıkta) bunu ustaya göstermem gerekir mi?

bir de motor ısındıktan sonra rölanti devri artıyor. Yani soğukken 1500'lerdeyken ısınınca 2000'e çıkıyor. dolayısıyla sürekli rölanti vidasından ayar yapmak durumunda kalıyorum. Bu durum sizce normal midir?

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım su an motosikletim yok uzun zamandır forumu okuyorum ama artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm nasip olursa ben de bi apache alıcam. Yeni modelin gelmesiyle kafam biraz karıştı isotları aradığım da fiyat henüz belli değil dendi 2012 modellerde de bi kampanya olabilir dediler sabırla bekliyorum. Mesajları okudukçada içimdeki motor aşkı kabarıyor :). Eskişehirliyim civardan arkadaşlarla da tanışmak isterim. Forum bana biraz karışık geldi yazdığım yazı bi mesaja cevap olarak çıkabilir öyle hissediyorum hatam olursa kurusa bakmayın ilgili arkadaş düzeltirre sevinirim. Son olarak yeni model buradan okuduğum fiyat olursa 4890 di galiba bu fiyatı hak ediyor mu,

Ben de dün almış olduğum gri Apache ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu daha ilk motorum, öncesinde motosiklet tecrübem yok. inşallah birbirimize alışırız kısa süre içersinde :)

motorla ilgili bir sorum olacaktı.. motor rölantideyken motor devrinde bir düzensizlik var. devir saati aşşağı yukarı oynayıp duruyor (300-500 devirlik bir aralıkta) bunu ustaya göstermem gerekir mi?

bir de motor ısındıktan sonra rölanti devri artıyor. Yani soğukken 1500'lerdeyken ısınınca 2000'e çıkıyor. dolayısıyla sürekli rölanti vidasından ayar yapmak durumunda kalıyorum. Bu durum sizce normal midir?

günaydın herkese arkadaşlar. servise git bi karbratör hava ayarı çeksin düzelir önemli bir sorun değil...

rolanti vidasından değil karbüratör hava ayar vidasından hava ayarı yapmalısın karışımın zenginliği fakirliğini ayarlar hava ayarı.bu forumda aratırsan bulursun vida nerde ayar nasıl yapılır hepsi yazıldı geçmişte.ben beceremem dersen servise git 30saniyede bedavaya yapıyorlar

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım su an motosikletim yok uzun zamandır forumu okuyorum ama artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm nasip olursa ben de bi apache alıcam. Yeni modelin gelmesiyle kafam biraz karıştı isotları aradığım da fiyat henüz belli değil dendi 2012 modellerde de bi kampanya olabilir dediler sabırla bekliyorum. Mesajları okudukçada içimdeki motor aşkı kabarıyor :). Eskişehirliyim civardan arkadaşlarla da tanışmak isterim. Forum bana biraz karışık geldi yazdığım yazı bi mesaja cevap olarak çıkabilir öyle hissediyorum hatam olursa kurusa bakmayın ilgili arkadaş düzeltirre sevinirim. Son olarak yeni model buradan okuduğum fiyat olursa 4890 di galiba bu fiyatı hak ediyor mu,

selçuk hoş geldin kardeşim aslına bakarsan ilk bakışta tvs kullanıcıları olarak yeni kasanın fiyatı hepimize çok abartılı geldi ancak eski kasanın 4280 tl fiyatı oldugunu göz önüne alırsak ve yeni kasada şekil şemal dışında yetkili ağızlardan gelen lastik ebadı büyüdü ve lastikler artık dubles artı titreşim sıfıra indirildi gibi kriterleri göz önüne alırsak ve en büyük rakibinden biri cbf 150 nin fiyatının 5000 tl olduğunu düşünürsek aslında parayı hak ediyorda diyebiliriz tvs türkiyede tutuldu ve hızla büyüyüp genişlemeye devam ediiyor ben motorumu 2011 de 3800 tl nakite sıfır aldım bir buçuk sene içinde yani şuan motorun sıfır fiyatı plakasız halde 4280 tl yani ikinci elide değer kazandı ve ikinci el piyasasıda oldukça hareketli sonuç olarak verdiğin paranın karşılığını alırsın ama hepimizde hala daha 4890 tl fiyatın yüksek olduğuna inanıyoruz verdiğin para karşılığında pişman olmassın motor sağlam kuvvetli ve büyük şehirlerde parça sıkıntısı ve servis sıkıntısı yaşanmıyor ama fiyat 4500 tl civarı olsa çok süper olurdu bence :) :) :)

rölantin ayarsız usta halleder basit bişey

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Guzel guzel buralar canlanmis biraz :D sizleri boyle gornek isteriz arkadaslar hep :D bu arada bakiyormda herkes servis kdr bilgili masallah ,tak diye sorunu yaziyor , boyle zengn baska bi topik varmi :) by the way ,varmi pazar plani olan dolasalim :D

rolanti vidasından değil karbüratör hava ayar vidasından hava ayarı yapmalısın karışımın zenginliği fakirliğini ayarlar hava ayarı.bu forumda aratırsan bulursun vida nerde ayar nasıl yapılır hepsi yazıldı geçmişte.ben beceremem dersen servise git 30saniyede bedavaya yapıyorlar

Teşekkür ederim. İlk seferinde ustaya hallettirmek en iyisi sanırım. Başında durup izledikten sonra ben de denerim bir sonrakine.

Hoş bulduk kardeşim. Bana da biraz fazla geldi ama isotlar fiyat henüz belli değil dediği için içimde hala bi umut var fiyat daha uygun olabilir belki. Honda zaten hiç düşünmüyorum eskişehirde yamaha da yok tvs de yeni geldi fiyat olarak eski kasaya bana en son 4080 fiyat verdiler forumda 3900. Den satıldığını okuyunca beklemeye karar verdim yeni kasa 4500 civarı olursa düşünmeden onu alıcam. Su 125 lik modeli de tvs sitesinden inceledim onun fiyatınida merak ediyorum.

Hoş bulduk kardeşim. Bana da biraz fazla geldi ama isotlar fiyat henüz belli değil dediği için içimde hala bi umut var fiyat daha uygun olabilir belki. Honda zaten hiç düşünmüyorum eskişehirde yamaha da yok tvs de yeni geldi fiyat olarak eski kasaya bana en son 4080 fiyat verdiler forumda 3900. Den satıldığını okuyunca beklemeye karar verdim yeni kasa 4500 civarı olursa düşünmeden onu alıcam. Su 125 lik modeli de tvs sitesinden inceledim onun fiyatınida merak ediyorum.
3900 tl ye fuarda sattılar sadece, belki fuar süresince bayilerdede satmışlardır

slm arkadaşlar nasılsınız... elimde sıfır sayılacak sadece bir kere kullanılmış lazervertiğo var... isteyen olursa satacağım... l beden....çizik yıpranma falan mevcutmu diye sormayın valla bozulurum... k.kartı düşünürüm.. cep telefonu takaslana bilir ama üste para alabileceğim şekil...

ramço kardeş naber napursun kış geldi görüşemiyoruz

lazere ne istiyosun bak ben eski müşterinim :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Guzel guzel buralar canlanmis biraz :D sizleri boyle gornek isteriz arkadaslar hep :D bu arada bakiyormda herkes servis kdr bilgili masallah ,tak diye sorunu yaziyor , boyle zengn baska bi topik varmi :) by the way ,varmi pazar plani olan dolasalim :D

enes bak millet beni bekliyormuş demekki :cherry:
bir girdim topik canlandı :cat:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
ramço kardeş naber napursun kış geldi görüşemiyoruz

lazere ne istiyosun bak ben eski müşterinim :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

enes bak millet beni bekliyormuş demekki :cherry:
bir girdim topik canlandı :cat:

:D sen ayrlma haciabi buralardan o vakit

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
sen rahat ol havalar ısınıyor artık herhafta beraberiz
sen istesende ayrılamayız artık
nihat var
sbr var
ben varım
sen varsın
oooo daha ne olsun birkaç tanede yeni aramıza eklenir....

Eyw .. :) tatli su motorculari cikin piyasaya :p Yusufu unuttun :D adam yapti organizSyonu :D gezecem smdi cikip montu eldiveni yikamistm kurumus

slm arkadaslar yenı katıldım aranıza tvs 150 için marka ve lastık ebadı tavsıye edermısınız, michelin tercihim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
slm arkadaslar yenı katıldım aranıza tvs 150 için marka ve lastık ebadı tavsıye edermısınız, michelin tercihim.

Gozunuzu sevem yine lastik muhabbetine girmeyin bikti usandi millet artik her hafta ayni mevzu :D eski sayfalarda milyon kez tartisildi usta bi arativer sana zahmet ..

Arkadaşlar benim de bi sorum olacak bilen varsa cevaplarsa sevinirim şu an 2012 model alırsak plaka çıkartmak için muayeneden geçirmek gerekir mı yoksa normal bi şekilde çıkartabilirmiyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar