18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi olacak....
Anlamı çok büyük....

Keşke katılabilseydim... :pr:

Sadık ne güzel bir konu açmışsın;
19 mart'ta 08.30 da Tıp fakültesinde randevum var. Eğer yakın bir tarihe ertelettirebilirsem bu geziye can-i gönülden katılmak isterim.
2 Dedemin şehit ,mezar yerlerinin bile meçhul olduğu Çanakkale'yi 5-6 senedir ziyaret etmemiştim,umarım size katılabilirim.

Abim inşallah senin gibi tecrübeli ve hoşsohbet bir abimizin yanımızda olması bize güç katacaktır.

Ayrıca güzergah ve organizasyon ile ilgili sorular içinde hafta içinde bu başlığın altında detay bilgi vereceğim arkadaşlar. Henüz anma törenlerinin hangi gün olacağı beli değil pazartesimi olur yoksa pazar çekerler mi bilinmez ancak, planım cumartesiden yola çıkmak geceside olabilir uygun konaklama bulabilirsem gündüzden de çıkabiliriz. Pazar sabahından haldır haldır gidip dönmek çok yoracağından gidişte değilde dönüş yolundan birilerinin başı ağrısın istemem. ALLAH korusun kaza bela olmasın. Adam gibi gidip gelelim İNŞALLAH.....

Arkadaşlar, listeyi oluşturalım. Bunu şunun için istiyorum konaklama ve ya kahvaltı için bir yerler bakacağım kişi sayısınıa göre malum pazarlık gücüm olacaktır :)

1 - Sadık1453
2- .............

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Kardeşim eğer dediğin gibi Cumartesi gece gidilecekse daha iyi olacaktır. Birde detayları yazdığında herşey kafamıza yatarsa biz 2 motor 4 kişi katılmayı düşünüyoruz. Detaylardan sonra kararımızı bildiririz sana.

Dediğim gibi detayları buluşma ve hareket noktalarını, iletişim bilgilerimi paylaşacağım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Allah isin verirse gidiş planına göre bende Honda cb125e ile katılmak isterim

ZATEN BEN ORADA OLACAKTIM(HAVA DURUMUNA GORE) TEKIRDAGDAN GECERKEN KARISIRIM ARANIZA GÜZERGAH COK IYI BILDIGIM BIR GUZERGAH ISTERSENIZ ŞARKÖY ÜSTÜNDEN DE GIDEBILIRSINIZ COK DAHA ZEVKLI OLACAKTIR....:)))

ZATEN BEN ORADA OLACAKTIM(HAVA DURUMUNA GORE) TEKIRDAGDAN GECERKEN KARISIRIM ARANIZA GÜZERGAH COK IYI BILDIGIM BIR GUZERGAH ISTERSENIZ ŞARKÖY ÜSTÜNDEN DE GIDEBILIRSINIZ COK DAHA ZEVKLI OLACAKTIR....:)))

Dün belediye ve valilikle görüştüm, Tüm hafta etkinlikler var ancak anma törenleri her zamanki gibi Büyük Abidede ve 18 Mart günü yapılacak (Yani pazartesi) ben yıllık iznimden bir gün alıp buna katılmayı planlıyorum, bu durumda katılım sanıyorum zayıflayacaktır ama yinede bir kişi bile olsa orada olmak kendi adıma bana yetecektir.

Ufuk merhaba,

Çıkış tarihi olarak pazar günün planlıyorum bölgeyi bilen birinin rehberliği benim için bulunmaz fırsattır bu konuda destek olursan çok sevinirim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

bu geziye katılamasam da tüm kalbimle sizlerle birlikteyim arkadaşlar :bestmt:

gelişmeleri takip edeceğim :)

pazar gunu gelıboludan gecerken saatı bıldırırsenız katılım saglayabılırım sızlere

pazar gunu gelıboludan gecerken saatı bıldırırsenız katılım saglayabılırım sızlere

Aslında hem kişi sayısı hemde, dediğim gibi oraları bilen hakim birinin rehberliği bizim için çok önemli. Çok sevinirim katılabilirsen.

Bu arada şimdilik 18 Martta yağmur yok ve hava 11 derece görünüyor.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende İST/Şileliyim fakat Müreftede ikamet ediyorum ayın 14 dünde hastanede randevum var bir problem çıkmazsa bende katılırım 2 motorum var yeni aldığım rodajda olduğu için eski 150cc scooterimle katılırım.Daha önce 2 kez gittim ilk gittiğimde yollar berbattı toprak yol,2.gidişimde scooterimle gitmiştim yollar asfalt yapılmıştı harikaydı şu an ne durumda bilmiyorum kesin cevabı ayın 14 ü akşamı veririm sağlıcakla...

Ehliyetim henüz elime geçmedi. B ehliyetle yakalanırsam pek hoş olmaz :/ yoksa gelmeyi çok isterdim. herkese keyifli geziler dilerim.

Şu ana kadar net bir şey yazmayışımın sebebi anma törenleri konusunda bir alternatif olup olmadığıdır. Başka platformlarda da yürütülüyor bu organizasyon netleştiğinde kii sanıyorum çarşamba günü falan artık bir şeyler şekillnir o gün herşeyi paylaşacağım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

cumartesi ancak akşam 8 den sonra katılabilirim. 8"e kadar müsait değilim pazar için fark etmez. birde toplamda kaç kişi olucaz onu paylaşırsak sevinirim
pazartesi dönüş varsa ben varım .

18 Mart Pazartesi Sabahı saat 7-8 Civarı yola koyulup günübirlik gidilirse gelebilirim :)))

18 Mart Pazartesi Sabahı saat 7-8 Civarı yola koyulup günübirlik gidilirse gelebilirim :)))

Günübirlik çok yıpratır :( hele bu mevsimde rüzgardan yiyeceğimiz dayak çok yorar bizi. Helede küçük cc' ler çok daha fazla sıkıntı olur.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar