elektrıklı alalım ozaman hem benzınede para vermezsın.
Benim bindigim 125 te cevirir onu55 kilo adamım ben
İlandakini sormuştumiyice araştırma dan almam zaten emin olmam lazım wolf gibi kalitelimi değilmi
hangisini soruyorsun profil resmindekimi ilandaki mi ? profildeki 52 lt. 350 tl ilandaki 42 lt. kapasite 75tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
önemli birşey olduğunu sanmıyorum en fazla 50-60 tl masraf çıkar tahminimce.. ama önden kaza yapmış bence önemli birşey olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
bende alamadım ehliyet için randevu sonra sinir oldum trafik şubeden polis koydum araya 1 günde aldım ehliyeti
bu arada yarın sürat motora gideceğim ufak bi bakım için bir şeyler merak eden varsa sorarım bakarım vs...
Herkese ayrı ayrı selamlarve salcanoyu almamda yardımcı olan herkese teşekkürler
burada havalar çok yağmurlu olduğundan salcoya binemiyordum 1 haftadır binmeye başladım motorla alakası olan herkes dönüp bakıyor aşırı dikkat çekiyor
motoru aldığımda 30 tl lik benzin koymuştum hala yedeğe gelmedi ama fazla binmedim dediğim gibi bu gün 100km tamamladım
Şimdilik hiçbir problem yok inşallah böyle devam eder
![]()
Aynen abi ben 5.sınıfı bitirdiğimde hatırlıyorum da 53 kiloydum :queen:izzet ben ilkokuldayken o kilodaydım len![]()
Yanına geldiğimde hala çalışmıyorsa yaparsın bi güzellik o zaman ağam![]()
gokhan ve tahsın kardeslerım........2 saat gırmıyorum foruma hemen gevezelık yapıyosunuz yaw....Aynen abi ben 5.sınıfı bitirdiğimde hatırlıyorum da 53 kiloydum :queen: