attack 150 sence de biraz kumar değil mi ramazan?![]()
iyice araştırma dan almam zaten emin olmam lazım wolf gibi kalitelimi değilmi
Ramazan abi senin arkadaki topcase kaçlık acep?
hangisini soruyorsun profil resmindekimi ilandaki mi ? profildeki 52 lt. 350 tl ilandaki 42 lt. kapasite 75tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
sevgili dostlar selamlar.
bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.
size sorum şu...bi sorun olduğu belli,fakat sorun ne?
önemli birşey olduğunu sanmıyorum en fazla 50-60 tl masraf çıkar tahminimce.. ama önden kaza yapmış bence önemli birşey olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Ya motoru aldık ehliyeti alamadık. Randevu alacak boş yer yok. Millet kuduz köpek gibi saldırmış resmen![]()
bende alamadım ehliyet için randevu sonra sinir oldum trafik şubeden polis koydum araya 1 günde aldım ehliyeti
bu arada yarın sürat motora gideceğim ufak bi bakım için bir şeyler merak eden varsa sorarım bakarım vs...