Baba, Allah rahmet eylesin!

Çok uğraştı ama tutunamadı. :( :'(
Tarzını çok sevmesemde adam gibi adamdi.

Bende mt den birisi vefat etti sandim aciklasaydin keske ustadim

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Sev bütün insanları, say bütün insanları
Kin gütme, unut gitme geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa
Unutma ki hepsinin de bir sahibi var
Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa
Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat
Müslüm Gürses

bendeki yerini hiç bir sanatçı dolduramaz... senin şarkılarınla büyüdüm.. allah rahmet eylesin...

Allah gani gani rahmet eylesin.

Yeri başkadır, doldurulmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Bu arada İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Tatlıses'in açıklaması:

Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benimde haberim vardı. Hatta yoğun bakımın başındaki Dr. Oğuz Acar, Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten. Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu’yla ve ayrıca Hülya Avşar’la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu.

Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin.

Babaya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin…

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Basimiz sagolsun.
Severdim, dinlerdim.
Allah rahmet eylesin.

Kocaeli İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin ...... arebesk,in, jaz,ın , pop,un , fantazinin hepsinin yeri başkadır , arabesk dedinmiydi akla gelen birkaç basamağın en zirvesindeki bir isimdi mekanı cennet olsun ,

yeri dolacağını sanmıyorum en azından ben öyle , orhan gencebay, ferdi tayfur ve müslüm gürses 3 lüsü ile büyüdük , uzun yıllardır müzik ile alakalı olduğum için eserlerini çalmayı pek severdim ama söylemesini pek beceremezdim daha doğrusu arebesk söylemeyi sevmiyordum , ama bu 3 isim uzun yıllar arabesk müziğinin hep en üstünde yol aldılar allah kalanlara uzun ömürler versin .

50 tane orhan ederdi,adam gibi adamdı,yalakada değildi borsada spekülasyonda yapmazdı.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah, gani gani rahmet eylesin.

Çok severdim, çok dinlerdim.

En güzel arabeskleri, en güzel türküleri, en güzel haydarları, en güzel bozlakları, en güzel sanat müziklerini, herşeyi en güzel o söylerdi.

Allah onu okusun diye yaratmıştı, verin eline sözleri çalın müziği okusun. Okuyamayacağı, okumadığı tarz - tür yoktur.

Kendi şarkılarını bile canlı okuyamayan, kendini okuyucu sanan insanlarla aynı kefeye koyup, sadece sanatçı demek kesinlikle yetersizdir.

Rahmetli Kemal Sunal gibi her mezhepden, her dinden, her ırktan, her siyasi görüşten, herkesin sevdiği bir sanatcıydı.

Çok şükür o kadar çok eser bırakmıştır ki, ahirete göçtüğünü hiç hissetmeyeceğiz.

Kelimeler yetersizdir Baba için, Allah gani gani rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar