Sizin yorumlarınız çok şaşırtıcı geldi.Sanki sizin fizy ile benim fizy farklı marka , model gibi
Ben fizy'i 2.el iken mayıs'a kadar kiraladım.Şuan ki Km'si 4-5Km falan herhalde 2012 yaz ayında alınmış.
Bende 3 aydır kullanıyorum.Çok sıkıntı yaşıyorum.Muayenelerini falan hiç bilmiyorum.Kazası yok.
Sanırım benim motorun önceki sahibi kötü kullandı.Birde bir olay var iş arkadaşımda da fizy var.Sahilde kırmızı ışıklarda duruyoruz.Yeşil yanıyor.Bir anda gazlıyoruz yarış yapar gibi ikimizde de aynı motor olmasına rağmen adam bana fark açıyor.Benim motor basmıyor.Çok sıkıntısı var benim motorun.5 Aylığına 500 TL verdim keşke vermeseydim.Pişman oldum bu yüzden fizy modellerinden soğudum.Ama bu sadece benim motorum ile alakalı.Artık önceki adam nasıl bir hasar bırakmışsa nasıl kullanmışsa sağolsun 1 sene olmadan perte çıkartmış.
fizylerde jikle varmı bilmiyorum ama senin jikle açık kalmış olabilirmi ? yani motora hava gitmiyor sadece benzin cekıyor bu sebeplede cok yakıp az gidiyor
Sizin yorumlarınız çok şaşırtıcı geldi.Sanki sizin fizy ile benim fizy farklı marka , model gibi
Ben fizy'i 2.el iken mayıs'a kadar kiraladım.Şuan ki Km'si 4-5Km falan herhalde 2012 yaz ayında alınmış.
Bende 3 aydır kullanıyorum.Çok sıkıntı yaşıyorum.Muayenelerini falan hiç bilmiyorum.Kazası yok.
Sanırım benim motorun önceki sahibi kötü kullandı.Birde bir olay var iş arkadaşımda da fizy var.Sahilde kırmızı ışıklarda duruyoruz.Yeşil yanıyor.Bir anda gazlıyoruz yarış yapar gibi ikimizde de aynı motor olmasına rağmen adam bana fark açıyor.Benim motor basmıyor.Çok sıkıntısı var benim motorun.5 Aylığına 500 TL verdim keşke vermeseydim.Pişman oldum bu yüzden fizy modellerinden soğudum.Ama bu sadece benim motorum ile alakalı.Artık önceki adam nasıl bir hasar bırakmışsa nasıl kullanmışsa sağolsun 1 sene olmadan perte çıkartmış.
Pgo gmax al derim, çpk iyi scooter lar yapar bu taiwan lı üretici, avrupada çok adetli satışları ve fun club ları var, tavsiye ederim
Fizy otomatik jikleli. Isınana kadar yüksek çalışır sonra motor sesi falan azalır.
Sanırım sizin Fizy sıkıntılı. Çünkü Bu gavuru ben sıfır aldım ve ilk bakımını - rodajını vs kendim yaptım. 0-60 Kalkışı çok güzel. kalkarken (BMW - Vtec - Mercedes vs hariç yada çakal kasa tayfası falan) beni geçen kimse olmuyor
Uzun yola - 80-90 km lik köye KONYA-Karaman'a bile gittim motorda hiçbir sıkıntı yok ve uzun yolda dipgaz 80-90 arası giderim.
Hava filtresi - sibop ayarlarını ve benzin aldığınız yere gösterin - baktırın.
Konya'da Karaman yolunun başlangıcında BPet var oradan aldım 10 Tl lik daha 50 km yapmadan bitti. Ama Shell-Bp-Opet'den alınca bir sıkıntı olmuyor 10 Lira ile Basmazsam 90-100 kmyi rahatlıkla görüyorum.
Öncedende dediğim gibi üzerinde Chenyen Chen gibi bir lastik var marka olarak onu değiştirin
Daha Yanaklı yumuşak bir lastik alabilirsiniz. Hem viraja girişi yol tutuşu artıyor hem fren mesafesi gayet iyi bence.
Tabi Fizy'den bir PCX konforu ve Yakıt tasarrufu beklememek lazım. Teknoloji - ve 2 katı para.
Bunun dengi Yamaha CygnusY ye bakın. Bence daha berbat olacağını görürsünüz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-askerlik-sebebiyle-satilik-114559185/detay/
Ilan benim ilanim aciklamaya ek olarak fren balatasi degisti ve 46 lt topcase takildi
Kötüyü savunduğumdan değil. Fakat ilk elden ve İyi bakarsınız yolda koymaz. Bu paraya alınabilecek sorunsuz sıkıntısız motor bence. Servisi - ömrü vs de iyi.
Kymco kullanmadım siz kullanın bilgilendirin![]()