[Bursa - MT]

bu motosiklet neti ve motoru bu yüzden cok seviyorum birbirimizi tanımasakta türkiyenin her yerinde sanki tanıdık bir arkadaşımız var gibi bugun bir şey yazdım bu sayfaya ve sagolsun arkadaşlar hemen yardımcı olmak için çalıştılar hepinize çok teşekkürler ahmet ben gazıantepden ...bu arada bahsi geçen motor osmangazıde degıl nilüferdeymiş.bakalım nasıl yapıcam malum yol 16 saatmiş.(sadece gidiş )gelirsem fırsat olursa 5 dakikada olsa tanışmak isterim müsait olan arkadaşlarla

Mutlu abi şu Fazer 250 ( YBR 250 ) fotolarını koysana :)
umıtcıgım motor ıstanbulda ewde garajda yatıyo.4500 tl sını odedım 5-6 mayısta fren muayenesı ve ruhsat ıslemlerını yaptırıp oyle getırıcem ıstanbuldan.hem havalarda ıyıce ısınmıs olur totoyu gezdırmıs olurum bu bahaneyle.bu esnada salco satılık.o tarıhe kadar satılmassa ısımı goruyo.baktım salco satıldı anı bı kararla gıdıp getırebılırım motoru.motorsuz bı hayat dusunemıyorum benım bı uzvum oldu artık motor.cep telefonu gıbı bısey yani...:joker:

Arkadaslar yarin sabah domanic tarafina cikiyoruz hamzayla. Mangalli ve uzun bir rota katilmak isteyen arasin. Cikis niluferden 05548193873

21000'de 08 cbr için 4000 lira fazla değil mi Yunus Emre? ? heyecanlısın en kısa zamanda almak istiyosun tamam ama heyecanın dezavantaj olmasın acele işe şeytan karışır :) ederinden fazla verme :)

Adam fiyatı inmiyor ve bende nakit yok babam istiyorsan kendin al dedi ve başka şehirlerden alamam daha hiç vitesli sürmedim ki :) hem 2008 altındaki modelleri almak istemiyor sorun çıkar diye :)

bursa da uygun fiyatlı ledli sinayleri alabileceğim bir yer var mı bir kaç yere baktım 45 tlden aşağı satan yok

Bencede cbr alınacaksa yeni kasadan başka alınmamalı 2010 dan düşük modeller bisiklet gibi ..

MRmaydec ilk motorun olacağı için ister istemez motor düşecek, sürtecek sağını solunu kurcalarken bozacaksın. parçası ucuz cbf ybr alsan daha mantıklı olacak. hem aynı paraya sıfır motor almış olursun hem yedek parçası ucuz hemde cc yükseltmek istediğinde elinden çabuk çıkarırsın. 250 cc altı olduktan sonra racing enduro cruiser naked pek farketmiyor. hepsinin son hızı EN FAZLA 120 km/sa görüntü için para vermeye değmez. boy kilo sıkıntın yoksa ybr boyun benim gibi 190 ise cbf 150 al. 10bin km sonra cbr250 alırsın
not:bu işte bende acemiyim ama forumları baya araştırmıştım bu konuda bana güvenebilirsin

TVS Apachi 150 bence CBR 125 ten daha iyi görünüyor.. bence Özcan iyi bir tavsiye vermiş :)

tvs apache alınacaksa makyajlı kasa gelmeden almak daha mantıklı 4300 e plaka dahil alınabiliyormuş ama makyajlı kasalar 4800 tl plaka ruhsatsız fiyatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Besyol sevinc motorda 25tl

bir çifti dimi tam olarak nerede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar