Arkadaşlar 20 lira vermek çok mu zor ? güzel fuar beklentisi var insanlarda ama buda bedava biletlerle olmuyor umarım farkındasınızdır.
Ne alakası var arkadaşım fuarın güzel nezih cart curt olması ile kapıda ziyaretçiden para alınmasının??
bugüne kadar duyduğum en saçma sapan sav seninki oldu fuarlar konusunda,
fuar düzenliyoruz kıytırığı altında katılımcılardan boru gibi parayı alıyorlar,bunun karşılığınde katılımcılara potansiyel müşteri, ziyaretçi,bulmak ayagına getirmek gibi bir görevleri var,buda reklamla duyuru ile olur varmı doğru dürüst reklamlar?
yok,o paralarda cepte.
ulan dolandırıcılığa girer bu yaptıkları kafadan,birkere reklam vermeden doğru dürüst duyuru yapmadan görevlerini eksik yapıyorlar
bu yetmyor katılımcılardan aldıkları boru gibi para yetmiyor birde okadar yol gelip içeriye girecek potansiyel müşteriden para kapma derdi ile kapıda para ile bilet satıyorlar
birileride çıkıyor senin gibi bunun normal olduğunu söyleyip burada isanları hafiften aşşağılamaya kalkıyor.
adamın işi fuarçılık,pazarcılık değil
tabiki ortamı sağlayacak tabiki görevini yapacak aldığı paranın hakkını verecek,hiç bana bilgiçlik taslama arakadaşım ben heryıl enaz 3 fuara türkiyee katılıyorum firma olarak,bunun birde almanya ayağı ver oradaki fuarçılıktan hiç konuşmayayım
zira buradaki bu zihniyetteki dolandırıcı firmalardan iğrenirsin.