- Konu Yazar
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Motora yeni başlayacağım Ehliyetimi aldım sıra geldi motor seçimine ama kararsızlık içerisindeyim kafamda 5 adet motor var ve 5i arasında git gel yaşıyorum. Daha önce pek tecrübem yok 2-3 defa scooter ve puf sürmüşlüğüm var o kadar yani tecrübe yok bile denebilir. Öncelikle sunu belirtmek isterim ki ilerde ve şimdi SS tarzı takılmayı düşünüyorum ama şuan maddiyat yönünden sıkıntı var. ondan dolayı bu 5 motorda SS tarzı değil sonra geçerim diyerekten bunları buldum.
- Lifan LF 150-9J
- Kuba KB 150-25
- Mondial 250 MCT
- Kanuni Tiger S
- Hyosung GT 250 R (Bu ss yi sonra alırım diye ekledim ama hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.)
ama gönlüm sürekli SS den yana ucuz yollu bulamadım eğer tafsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Boy 1.70 felan var kilo 60 felan en son boy-kilom bunlardı değişmediyse
ha unutmadan şimdilik verebileceğim fiyat max 2.500-3.000 civarı. Motor parça yönünden sıkıntı yaratmaz, az yakar çok kaçar, cırt bırt sanayiye düşürmezse iyi olur. bide şehir içi kullanacağım ama genellikle şehirler arası çıkmayı düşünüyorum. Mademki SS tarzı düşünüyorsun şimdilik biraz daha sık dişini şundan al derseniz öyle düşünceleride bekliyorum. Fikir paylaşımı arkadaşlar herkes birer birşey yazsa o bile kar birbirimiz için...
Emeği Geçen Herkese ve Bir Nebzede Olsa Okuyan, Birşeyler Yazan Yorulan Arkadaşlara Teşekkürler. İYİ SÜRÜŞLER...
- Lifan LF 150-9J
- Kuba KB 150-25
- Mondial 250 MCT
- Kanuni Tiger S
- Hyosung GT 250 R (Bu ss yi sonra alırım diye ekledim ama hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.)
ama gönlüm sürekli SS den yana ucuz yollu bulamadım eğer tafsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Boy 1.70 felan var kilo 60 felan en son boy-kilom bunlardı değişmediyse
Emeği Geçen Herkese ve Bir Nebzede Olsa Okuyan, Birşeyler Yazan Yorulan Arkadaşlara Teşekkürler. İYİ SÜRÜŞLER...