biz endurocular için vibrasyon, şakırtı, şukurtu pek önemli değildir. şimdilik 1.sırada enbüyük sorun yağ yakması var. bu da garantiden halledilebilecek bir şey. en korktuğum şeylerden biri enjeksiyon problemi yaşamak.yağ eksiltme yi kabul ediyorsan vibrasyon ve 5500 devirdeki şıkırtılar zaten vız gelir. zaten başka bir şey kalmadı.

Suleyman hayirli ugurlu olsun sevindim. on odemeyi yaptim kismetse ben de sali aliyorum inan dun zor uyudum.arkadaşlar bende bugün izmir yükselişte anlaştım bir miktarını ödedim 2012 kasa 2013 renk siyah için.bana da aynı şeklde söylediler ve jantla egzos siyahtı komple full.Haftaya alacağım motorumu nasipse çocuk gibi sevinçliyim 1 hafta nasıl uyucam bilmiyorum![]()
enjeksiyon problemi yok ama birkac arkadas vitesi 2 den bosa atarken bazen zorluk oldugundan bahsetti. Gerci 125 de olabilir o emin degilimbiz endurocular için vibrasyon, şakırtı, şukurtu pek önemli değildir. şimdilik 1.sırada enbüyük sorun yağ yakması var. bu da garantiden halledilebilecek bir şey. en korktuğum şeylerden biri enjeksiyon problemi yaşamak.
bugün fuara gittim hiçbişey anlamadan geri döndüm. içerisi apaçi kaynıyodu. millet kızlarla fotoraf cektirmeye gitmiş resmen. cbr 250 değişmemiş jantlar siyah bide egzos. motosiklet.net standına gittim bomboş ne bi broşür nede başka bişey boş masa. motordelisi standı gözüme çarptı fıkır fıkır anahtarlıklar tshirtler buff lar herşey var. bizim neyimiz eksik arkadaş!!!
ben şuan durduğum yerde zor duruyorum içimde patlamaya hazır bi enerji var sankiSuleyman hayirli ugurlu olsun sevindim. on odemeyi yaptim kismetse ben de sali aliyorum inan dun zor uyudum.
slymn93 kardeş bana
yükseliş honda siyah 2013 kasanın mayısta geleceğini söylemişt şuan ellerinde var mıymış...
ben şuan durduğum yerde zor duruyorum içimde patlamaya hazır bi enerji var sankiuykusuz geceler beni ebkliyor
izmirin neresinden?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
hayır daha önce aynı konuyu gogo yubariylede konuştuk bizzat gidip gördüğümü söylemiştim.2012 üretimi 2013 model diye geçiyor.hatta özellikle adamda böyle dedi.yani şuan aldığınla 2 ay sonra 2013 model diye aldığın arasında bi fark olmıcak.üstüne üstlük büyük ihtimal zam geleceğini söyledi satış danışmanı.Beyazın ellerinde olmadığını ve 2013 lerle birlikte geleceğini söyledi.siyah var dedi bindim baktım inceledim egzos ve jantlar siyahtı adamda ayrıca kendiside belirtti zaten bak buralarda siyah diye bende farkettiğimi falan söyledim.nasipse en geç perşembe elimde olcak fotolarıda paylaşırım
öncelikle teşekkür ederim kardeş allah kimseye kaza bela vermesin.hayırlısı olsun kazasız belasız kardeşim ayrıca fiyat konusunda ödeme konusunda yardımcı oluyorlarmı birde plaka ruhsat kendilerimi hallediyor sordun mu hiç abi....
ben şuan durduğum yerde zor duruyorum içimde patlamaya hazır bi enerji var sankiuykusuz geceler beni ebkliyor
izmirin neresinden?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
ben karabağlar.Wolrath yani barış abi var izmirde.başka kim olursa toplanır gezeriz bigün nasipseBostanli sen? Alinca turlariz artik
Plaka icin noterden vekaletname verirsen halkediyorlar sadece pulu sen yapistiriyorsun.hayırlısı olsun kazasız belasız kardeşim ayrıca fiyat konusunda ödeme konusunda yardımcı oluyorlarmı birde plaka ruhsat kendilerimi hallediyor sordun mu hiç abi....
slymn93 kardeş bana
yükseliş honda siyah 2013 kasanın mayısta geleceğini söylemişt şuan ellerinde var mıymış...
ben karabağlar.Wolrath yani barış abi var izmirde.başka kim olursa toplanır gezeriz bigün nasipse
ben dün yani perşembbe günü honda daydım cbr 250 için
9500 fiyat verdi sanırım alıcam
yeni siyah cantlı ve siyah egzozlu model dedi çok hoş ya
Yok ya gezi olunca bırakıp gitmez bizi heralde barış abi yoksa 600 le boy ölçüşmek ne haddimizeOna yetiyemeyiz![]()