Depo yanı stickerları var, bacaklarınızı yasladığınızda epey tutuculuk görevi görüyorlar. Tahminim size baya yardımcı olacağı yönünde.
Teşekkürler Syanur. Almayı düşünüyordum fakat o stickerların sürüş komforuyla ne gibi bir yararı olur?
evet aynen hocam. dirseklerim kırık kullandıgım halde oluyor bu. bazende bir bakmışım dirseklerım dikleşmiş.
Hocam ben çook tecrübeli bir sürücü değilim. Yaşadıklarım ve aldığım eğitim çerçevesinde cevap vereyim.
ilk motorum 125lik enduro, şimdiki motorum 250 lik süper moto. Sürüş pozisyonları ziyadesiyle dik. Arkadaşımın F650 si ile uzun yol yapmışlığım var, tahmin ettiğiniz gibi rahattı.
Kollara yük bindirmemek altın kuraldır zaten, hiç bir zaman kollarınızda yük olmamalı. Kırık ve serbest olmalılar, omuzlarınız ile birlikte.
Geçenlerde CBR250 ve Hyo250GTR kullandım. Hyonun amortisörü ciddi manada sert ve öne yatık bir pozisyonu var. Hyo da her ufak tümseğe denk geldiğimizde öne doğru yığılmaktan kurtulamadım. Çünkü kollara yük vermediğim için ve depoyu da çok iyi bacaklarım ile kavrayamadığım için sürekli öne doğru düştüm veya zıpladım resmen.
Aynı olayı daha az da olsa CBR 250 ile de yaşadım. VFR ye yakın bir oturuş pozisyonu var tahminimce. Fakat başka bir arkadaşın CBR250sinde dediğim stickerlardan vardı. Onu sürdüğümde DANK! etti. Gerçekten bacakların tutunmasına çok yardımcı oluyor. Zaten bacaklarınız ile tutunamazsanız kollara yük binmesi kaçınılmazdır. Bu kaydırmaz yapıştırıcılar hem bacağımı daha az kasmamı hem de daha kolay tutunmamı sağladı. Diğer şekilde bildiğin mücadele veriyordum motorun üzerinde.
Madem bukadar km'dir alışamadınız bir de bunları deneyin diye yazdım. Elbette bir enduro kadar rahat olamıyor ama fark olacaktır diye düşünüyorum. Zaten yazdıklarınıza göre, oturuş pozisyonunuzu mutlaka düzeltmeniz gerekiyor gibi. Sürüşlerden sonra kollarda yorgunluk varsa ciddi sıkıntı var demektir. :wiinkk: