[Tekirdağ - MT]

malkaradan geçtik de şu helvadan yemedik yahu :( bilmiyorduk...

mehmet beraber gezecez unutma beni :)

Malkarada nerede yenecek helva yoksa bızım ılkerın restoranttamı:)))

yok üretim yapılan yerdee direk fabrikasında...onlar hazır alıyor die biliyorum :mrgreen:

17517.jpg

....

Eyvallah arkadasım yerı onemlımı kı maksat gonuller bır olsun beraber gezıler olsun ... Kısa zamanda tanısmak uzere ..senın saglam gezılerını ve fotografları ınceledım volkan bırgun beraber cıkslım su sınırın dısına :)))

Eyvallah arkadasım yerı onemlımı kı maksat gonuller bır olsun beraber gezıler olsun ... Kısa zamanda tanısmak uzere ..senın saglam gezılerını ve fotografları ınceledım volkan bırgun beraber cıkslım su sınırın dısına :)))

gunaydıın :king:

yazın dusunuyorum ben yine cıkmadan once ben sölerim haberleşiriz agaa :mrgreen:

...

Arkadaşlar varmı yarın fuara motorla giden. Yarın yola çıkıyorum. Motorla

Motosikleti
SuZan
sabah 10 da gorusmek uzere :)
bu arada bu gun motorun 2000km bakımını yaptırdım hava fıltresı bujı yag vs. birde sibap ayarı yaptırdım cillop gibi oldu :)

Hıııım benim motora bujı lazım aslında yaptırıp çıkmak lazım yola mehmet

Tamam yarın 10 da ordaym inşallah 2 davetiye var iyice gezelim görelim ilk motor fuarım olacak

ben orjinalden başka takmam. orjinal alalım bakalım kaç para diyecekler

Motosikleti
SuZan
sabah direksiyon sınavı için sınav alanına gittim. dün geceden anlastıgımız gibi ramazan da sınav alanına geldi. tanıstık sınavın gecikeceğini duyunca gittik birer corba içtik. saolsun 12:30 a kadar bekledi beni. sınav bitince hemen benim motoru garaja bırakıp onun motorla istanbula fuara gittik. cok keyifli bir gündü 1-2 foto atıyorum. sonunda montuma kavustum :) burdan tekrar tesekkurler ramazan :)
kp0rz.jpg
[/url][/IMG]
kp0uc.jpg
[/url][/IMG]
kp10q.jpg
[/url][/IMG]
kp0wk.jpg
[/url][/IMG]
kp0y9.jpg
[/url][/IMG]

ne demek kardeşim seni tanımak güzeldi. dediğin gibi süper bi gün oldu. ama ben çorludan dönerken mükemmel üşüdüm.. anlatamam ...

Motosikleti
SuZan
ısınınca msn den fotoları atarsan sevinirim :) ayrıca istanbul trafiginde 10 numara söförlüğün vardı cok rahattım hic tedirgin olmadım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar