[Adana - MT]

Arkadaşlar her ne kadar adaşımla ticaret konusunda tecrübeli olsamda adaşımın bana yaptığına bakın...
Geçenlerde oğlumun cross motoruna sattım, bugünde adaşıma hem geçmiş olsun dileklerimi hemde nasır tutmuş totosuna iğneyi nasıl yaptırdığını sormak için aramıştım. Hazır aramışken crossu sattığımız yerine yine cross almayaı planladığımı söylememle birlikte "hani para" demezmi, "bana" söylenecek en son söz derken. "Oğluman parası nasıl boğazından geçecek" dedim, bana boğazımdan değil tezgahımdan geçecek diye cevap verdi. Hadi bakalım çık işin içinden. Dostlar, sizce tezgaha gelmelimiyim yoksa adaşım yeni numaralar öğrenmiş benimi deniyor :silent:

Arkadaşlar her ne kadar adaşımla ticaret konusunda tecrübeli olsamda adaşımın bana yaptığına bakın...
Geçenlerde oğlumun cross motoruna sattım, bugünde adaşıma hem geçmiş olsun dileklerimi hemde nasır tutmuş totosuna iğneyi nasıl yaptırdığını sormak için aramıştım. Hazır aramışken crossu sattığımız yerine yine cross almayaı planladığımı söylememle birlikte "hani para" demezmi, "bana" söylenecek en son söz derken. "Oğluman parası nasıl boğazından geçecek" dedim, bana boğazımdan değil tezgahımdan geçecek diye cevap verdi. Hadi bakalım çık işin içinden. Dostlar, sizce tezgaha gelmelimiyim yoksa adaşım yeni numaralar öğrenmiş benimi deniyor :silent:

Yarın akşam toplantıya gelsin Fazerr Muzaffer Abim hep birlikte orda iştiare edelim irdeleyelim konuyu... :queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

Hatay' dan selamlar dostlar.

Benim yerimede ye Yusuf Abey...:sunny:

Yarın akşam toplantıya gelsin Fazerr Muzaffer Abim hep birlikte orda iştiare edelim irdeleyelim konuyu... :queen::queen::queen:

Yarin İstanbula gideceğini söylede Allah bilir ya artık kim masasına para koyduysa :p Bahadır senmi koydun yoksa :mrgreen:

Benim yerimede ye Yusuf Abey...:sunny:

Bence paket yapıp getirsin, mikrodalgada ısıtır ısıtır yeriz :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Söylemesi ayıp tepsi kebabıda gayet güzeldi.
Akşama görüşmek üzere.
Bu arada Muzaffer İstanbul' da hemde uçakla gitti. Sağlam bir göz teması yakaladı sanırım.

herkese merhaba... Ya bu Adana motor Muzaffer abimin durumu ne olacak aranızda bilen varmı?

Dün akşam üzeri çarşıya gittim işim erken bitti Dönüşte Adana Motor Muzaffer abime selam verim geçim dedim... S.a. Dedim içeri girdim Elini Öptüm, Sakalını öptüm Sandalyeye oturdum :) :cherry: Genel olarak göz göze gelemeye çalıştım çünki göz, göze gelirsek bir şey olacak gibime geldi... :cat: Derken ben müsade istedim yolcu yolunda gerek diyerek olmaz ille birşey iç dedim Yok abi içmem dedim içmezsen İlk gezideki Yemek masraflarım sana ait demezmi Kafamdan aşağı soğuk sular döküldü... Sonuç olarak bir yemek borcu daha çıktı Ben budurum karşısında zor durumdayım... Bana yardımcı olsun... Bu nereye kadar devam eder...?

Adana İl Temsilcisi
jönüm yusufum,buradan tek bir sonuç çıkıyor,demekki muzaffere selam vermek senin cep sağlığına dokunuyor.:queen:

allah yardımcın olsun derim jön yusufum, feyzır muzafferden kurtulman çok zor. tüh gencecikte adamsın yazık olacak sana.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar