BEYLER BOMBAYI PATLATIYORUM RTR160 OLARAK FUARA GETİRİYORLAR!!! ÖZELLİKLE BELİRTTİM 160 DEĞİLMİ DİYE.. EVET 160LIK DEDİLER..
iyiymiş Bak bu .. Ama yinede ne biliyim 160 niye yav250lıklerın rakıbı olamıcak .. Diğer turlu bi Ybrden Bi Cbf Den zaten daha hızlıydı .. şimdi neyin rekabeti bu ? Zaten hız konusunda rakibi yokki o klasmanda .. fark 1000 lırayı gecerse vermek aptallık olur gibi duruyor .. yinede bi fuara gidip bakalım görmeden işkembeden sallamak olmaz
Son hız ne olcak acaba merak edıyorum .. Yzf 125r Ve Cbr 125r Dan yuksek hızlar görebilcek mi bakalım .. 156Km cbr , 161 Yzf Rekorları var
Fuar İçin plan yapıyoz mu beyler .. ? ne zmn gidicez nasıl yapıcaz ?
Hocam lastiklerin fiyatlari uçuk geldi 2 lastik e 500 tl den fazla para vermek col degilmi ?
TVS Apache için alınabilecek en iyi lastik takımı şu şekilde bence:
Ön Lastik: http://www.motogiyim.com/main/metzeler_lasertec_10080__17__52_s_on_lastik-570-90-21.html
Arka Lastik: http://www.motogiyim.com/main/metzeler_lasertec_11080__18_on_lastik-583-90-21.html
Hem aynı marka, hem aynı model hemde orjinale çok yakın ölçüler.
Ama ciddi para yani..
Önlere 100/80 - 17 takılabileceğini hiç sanmıyorum janttan dolayı.
Arkaya düşündüğünüz lastik ise, ön taraf lastiği ve arkada kullanmak sıkıntı yaratabilir. Kaldı ki 282 lira da uzuc değil. O fiyata orjinal ebatlarda çok daha performanslı lastikler bulunmakta.
90/90-17 (orj.) ile 100/80 - 17 arasında yalnızca 1mm fark var. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta hiçbir sıkıntı olmaz.
O fiyata ORJINAL EBATLARDA çok daha performanslı (metzeller'den daha performanslı nasıl olacaksa) TAKIM LASTİK önerir misiniz peki? Varsa bizde bilelim.. Türkiye sınırlarında satışı mevcut olsun mümkünse.
Evet arada sadece 10mm fark oluyor. (1mm değil 10mm dediğinizi varsaydım) Ancak bizim orjinal ön jantlarımız 1.85 ölçüsünde ve bu ölçüde bir janta takılabilecek en geniş lastik 90mm. 100mm değil. 100mm için en az 2.15'lik jant gerekmekte. O lastik bizim standart ön jantımıza takılamaz maalesef.
Takım lastik bulamadığımı, 3 mesaj önce yazmıştım. Ön ve arka aynı marka model lastik ben de bulamıyorum.
Zaten farklı model ve markaları aynı anda kullanmaya yönelmemden belli oluyor bu durum.
Metzeller Lasertec'ten çooooooooooook daha iyi bir çok lastik bulunmakta bizim ölçülerimize uyan. Marka kıyaslamıyorum. Model kıyaslıyorum.
(metzeller'den daha performanslı nasıl olacaksa) fikrinize de katılmıyorum. Araştırabilirsiniz.
Saygılar.
(100*80)/100= 80
(90*90)/100=81
Bu durumda fark 1mm değil mi yahu?
Biri 80mm diğeri 81mm?.. :silent: 10mm nereden çıktı?
Bu arada jant genişliğini bilmiyordum, bu yüzden hesaba katmadım onu. Doğru söylüyorsunuz, eğer 1.85 ise 90'dan daha geniş uygulanamaz. Arka kaç peki? Bilginiz var mı?
Son olarak size diyorumki, orjinal ebatlarda aynı fiyata daha iyi olan lastikleri söylermisiniz? Takım olmasını geçtim, aynı fiyatta olsun ve metzeller'den daha iyi performans versin kafidir.![]()
Yagmurlu havalarda zaten kullanmiyorum kuru zemin
performansi orjinal olanlardan iyi olsun islak zeminde idare etsin yeter.
irc kulanan var mı arkadaşlar bu forumda ben merak ediyorum irc yi istanbuldaki kuryelerin %90 ı kullanıyor ve memnun olmayanı duymadım bir lastik pahalı ise güzel anlamına gelmez marka fanatikliğini de bırakırın derim şahsen ben 2 lastiğe 500 tl vermem
irc kulanan var mı arkadaşlar bu forumda ben merak ediyorum irc yi istanbuldaki kuryelerin %90 ı kullanıyor ve memnun olmayanı duymadım bir lastik pahalı ise güzel anlamına gelmez marka fanatikliğini de bırakırın derim şahsen ben 2 lastiğe 500 tl vermem