Arkadaşlar Anadolu Yakası'nda arka amortisörümü değiştirebileceğim, sonrasında bakım vs işler için gidebileceğim, müşteriyi yolunacak kaz olarak görmeyen, önerebileceğiniz usta var mıdır? (Not: Amortisörü hyosungsource.com'dan aldım. Sadece işçilik gerekiyor)
herkese merhaba ; peki bu motor hakkında birşey biliniyor mu ? Dikkatimi cekti de bayadır orada duruyor.Temiz de birşeye benziyor.Tanıdık birisinin mi bu?
Fiyat biraz fazla herhalde ne düşünüyorsunuz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-tertemiz-kapali-garaj-motoru-109833239/detay
herkese merhaba ; peki bu motor hakkında birşey biliniyor mu ? Dikkatimi cekti de bayadır orada duruyor.Temiz de birşeye benziyor.Tanıdık birisinin mi bu?
Fiyat biraz fazla herhalde ne düşünüyorsunuz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-tertemiz-kapali-garaj-motoru-109833239/detay
O motor facebooktaki hyosung sayfasında bir ergenin. Motoru bitirip yeniden yaptırmış. İyi yaptırmış kötü yaptırmış onu bilemem ancak bunu ilanda belirtmiyor bilgin olsun. Bence öyle adamdan motor değil, kibrit çöpü dahi alınmaz.
ergen derken laflarına dikkat :silent: et motora her türlü kefilim ilan içeriğini yazmakla uğraşmak istemedim sadece aldığım gün ilan vermiştim içeriği komple kopyaladım
motorda elektriksel proglem vardı arka piston zamanlama hatasından subaplara çarptı piston ve valf kapağı değişti sadece motoru sürekli kullanıyorum ayrıca hisvarlar nasıl konuşucağını bilmiyorsan hiç birşeyle ilgili yorum yapma !
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
ayrıca ben anlamıyorum boş konuşmak nasıl bu kadar kolay neden bilmediğiniz motora çamur atıyorsunuz burhaniyede kanuni servisi yok ayrıca amacınız ne anlamadım motora buyrun gelin bakın zaten cok iyi durumda şuan ve satmayı düşünmüyorum kullanıyorum 5500 e alıcı gelirse verim büyütmek istiyorum sadece
senin motoru burhaniye servisten birine sordum o motor alınmaz dedi, senin arkadaşını tanıyormuş, elektrik problemi var, hasarlı motor yenilendi dedi..
motorun alıcısı bendim zaten.. o muhabeti duyduktan sonra aramadım bile seni..
anlamadıgım olay şu kardeşim ?
tamam vekil olabilirsin motoruna bir civatayı bile değiştirsen önemli olan bir parca için bunu satarken artısı eksisi oldugu söylenmez mi?
4 motor sattım dördünde ne böyle bişey yaptım nede yaparım..
ayıptır
ben daha neler derim de boşver yaşına baktım daha yaşı küçük. cahilliğine verdim..Bu kadar yorumdan sonra ilanı düzenlemeye bile tenezzül etmemişsin, yazık gerçekten. 3 kuruş için kulağını çınlatacak alan kişi.
Herkese merhaba,
Sabit beyin önerisiyle haftasonu GKN Motor'un yolunu tuttuk. Gökhan bey sağolsun çok ilgi-alaka gösterdi. Arka amortisör Hyosungsource.com'dan getirttiğim yenisiyle değiştirildi. Motul 10-40 yağ konuldu. Hava, benzin ve yağ filtreleri ile bujiler değişti. Patlak amortisörün değişmesiyle arkadaki kaymalar yok oldu sanki. Bu arada dün ilk kez TEM'e çıktım. Kozyatağı'ndan Kavacık çıkışına kadar açık trafikte rüzgar biraz zorladı. Otobüslerin sellektörlerle dibine kadar yaklaşıp sollaması da biraz ürkütücüydüAçıkçası ilk otoban deneyiminden pek keyif alamadım ama sahile inince işler değişti
Güzel havada Boğaz'da gezmek gibisi yok! İyi haftalar dilerim...
Hayırlı olsun kullandıkca motora alıştıkca daha zevkli hale gelir GKN den memnun kalmanda güzelo kadar gezmişsin fotoda cekeydin keşke...

Herkese merhaba! Linkteki comet için sahibiyle görüşüyorum. Ön lastiğin değişmesi gerektiği dışında bir sorun olmadığını belirtiyor. Motoru tanıyan ya da bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250-siyah-2006-model-24000km-sahibinden-109696992/detay/