Arkadaslar bende arastirdim forumlarda baktim kullanicilarina sordum forumdan ben tv kanalinda guvenlik gorevlisiyim gunde yuzlerce kurye arkadas geliyor cesit cesit motosikletiyle hepsini sordum hangi marka modeli tavsiye edersin ve nedenlerinide sordum.
Arkadaslar bu motosikletlerin artik uzmani olmus kusiler gunun 15saati motosikletleri uzerinde geciriyorlar ben bu hafta sonu fuardan allah kismet ederse bir motosiklet alacagim bende apache de karar kilmistim hepsini eleyip kurye arkadaslar az yaktigi icin tercih ettim diyor gercekten digerlerinden az yakiyor ama 4 aylik motosikletin heryerinden yag cikmis durumda memndular ama hic biri cbf nin konforunu saglamliginu vermediklerini soyluyolardi ve ensonunda yeni motor alsan alirmisin apache dedigimde hayir alirsam ybr yada cbf alirim cevabi aldim cunku 6 aydan sonra o insanlarin moto sikletlerinin degistirmesi gerektiklerini soylediler ben her gelenle sordum ettim ilk etapda memnunlar sonrasinda 3 4 ay sonra keske honda alsaydim diyolar bende honda cbf alacagim 300 400 lira fark verip en azindan servis ve parca sikintisi yasamam ulke genelinda bu benim kendi kararim tabiki...
Bende zaten bir üstteki mesajda aynı şeyi belirttim zamanı geri alma şansım olsaydı honda alırdım. Yağ yakıyormuş. Yaksın bunu biliyorsan sende zamanında kontrol edersin hicbirşey olmaz. Servise gittiğinde parçada beklemezsin, yani tvs alacaksanız birşey alırken şansınız yaver gidiyorsa alın. Nedense ben ne alsam hep arızalı çıkıyor dünyanın en ünlü markası bile olsa durum böyle benim şanssızlığım. Yani emin olun honda alsaydım da onda bir arıza çıkardı. Ama servise gidince hiç olmazsa parçasını beklemezdim aktivam vardı arızada nasıl karşılandığımı iyi biliyorum o yüzden diyorum. Honda serviste sorunsuz bilginize.