A2 den ceza yedim :(

Motosikleti
Fazer8 abs
Bilmiyorsanız uydurmayın, her ikisinin de cezası aynı.

Kesin 600 TL değil, 750 TL de olabilir. Ama tüm cezalar ilk 1 ay içinde ödendiğinde %25 indirimli oluyor.

Neden es geçsinler? Ayrıca kesinleşmiş bir cezası olmadığını neye dayanarak söylüyorsun? Şu an kesinleşmiş 30 günlük hapis cezası var kesin olmayan tek şey savcının bunu günlük kaç TL'den para cezasına çevireceği.

senin bildiğin ortada slayer yetersiz ehliyetle ful ehliyetsizliğin cezasını aynı keseye koyuverdin dakkada. Dahada tatmin olmazsan trafik polisi arkadaşların numarasını vereyim anlatsınlar sana

ilk kez başıma geldi çevirmeden oldu arkadaşlar kaza falan yok sadece yazdı yani belli değil işte bu sadece 2 haftaya gelir dedi polis

Mersin İl Temsilcisi
ehliyetsiz araç kullananlara öyle bir gıcığım ki...

doktor değilken ameliyat yapmak gibi, dişçi değilken diş çekmek gibi...
sünnetçi değilken.... aman Allah'ım aklıma bile getiremiyorum ıııyyyhhh

Geçen yıl 22,,07,,2012 tarihinde Benım muşterılerımden bırı yemıştı ceza,
motoru baglamıslar,
gıttık cıkarttık,
ceza bundan 2 ay önce geldı,
1572 LİRA,
bunu işter 4 takside bölerler,
istersen erken ödersen eğer,
4/3 ödüyorsun,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin bildiğin ortada slayer yetersiz ehliyetle ful ehliyetsizliğin cezasını aynı keseye koyuverdin dakkada. Dahada tatmin olmazsan trafik polisi arkadaşların numarasını vereyim anlatsınlar sana

O deyim aynı keseye koymak değil aynı kefeye koymak şeklindedir, sen istediğin şekilde kullanabilirsin tabii ki. Aynı kefeye koyan da ben değilim Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. ve 39. maddeleri. Aslında tam olarak aynı değiller, yetersiz ehliyetle kullanmanın aynı cezaya ek olarak bir de 20 ceza puanı olarak cezası daha var. Trafik polisi arkadaşlarının numarasını bana vermek yerine kendin arayıp meslekleri gereği tam olarak bilmekle yükümlü oldukları mevzuatlara çalışmalarını söyleyebilirsin.

Aşağıdaki görüntü 2013 Yılı Trafik İdari Para Ceza Rehberinden alınmıştır. İsteyen http://www.trafik.gov.tr/mevzuat/2013_para_cezalari.zip adresindeki Excel dosyasından bakabilir. (bkz: belgelerle konuşmak)

Forumda ara sıra motoru ehliyet mi kullanıyor diyenler oluyor alın size kapak :p

Eko

Geçmiş olsu mebla bine yakın galiba ama ruhsat sahibi başkasıysa onada ceza yazıyorlar

Bu forumu okumasaydım şuan altımda motosikletle ehliyetsiz geziyor olabilirdim. Ama şuanda sıralama belli; Ehliyet, korumalıklar, en son motosiklet.. Teşekkürler :bestmt:
Arkadaşa da geçmiş olsun..

Motosikleti
Fazer8 abs
O deyim aynı keseye koymak değil aynı kefeye koymak şeklindedir, sen istediğin şekilde kullanabilirsin tabii ki. Aynı kefeye koyan da ben değilim Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. ve 39. maddeleri. Aslında tam olarak aynı değiller, yetersiz ehliyetle kullanmanın aynı cezaya ek olarak bir de 20 ceza puanı olarak cezası daha var. Trafik polisi arkadaşlarının numarasını bana vermek yerine kendin arayıp meslekleri gereği tam olarak bilmekle yükümlü oldukları mevzuatlara çalışmalarını söyleyebilirsin.

Aşağıdaki görüntü 2013 Yılı Trafik İdari Para Ceza Rehberinden alınmıştır. İsteyen http://www.trafik.gov.tr/mevzuat/2013_para_cezalari.zip adresindeki Excel dosyasından bakabilir. (bkz: belgelerle konuşmak)

[url]http://img35.imageshack.us/img35/8638/cezaw.jpg[/URL]

Aradim soyledim kucak dolusu sevgi ve saygilarini ilettiler. Kabul edersen biz aciz kullari sevindirmis olursun sayin slayer

kardeş hüznüne tercüman oluyorum aynı durumdan 7 sene önce müzdarip olmuştum ehliyetin yok kısacası her türlü ödeyeceksin .

ya şimdi birisi 1500 tl demiş benim arkadaş plakası olmayan motorsikletten 650 lira yedi ehliyeti de yoktu yaşıda tutmuyodu kask yok motosiklet pert bişeydi , motorsiklet bana ait çekmediler a2 li arkadaş bulduk aldı o motoru kasktanda yazmış bide 77 tl mahkemeden 15 güne kağıt gelecek orda yazar dedi hani en azından trafik kurallarını falan biliyorum zaten a2 sertifikam var benim ehliyete dönüştürmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar