Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Vuuuu çok fena kavga çıkar o gün benden söylemesi :) nihayet ülkemde de elma ile elma yı kıyaslayabilecek biri çıktı.. Marka modellerin solo tanıtımları zaten tatmin edici iken, Barkın Bayoğlu üstad'ın kamerasından çoklu karşılaştırma testi izlemek çok harika olacak.. Çekimlere izleyici alıyor musunuz acaba? Peugeot Bipper Van arabam ile teknik ekipman taşınmasına seve seve yardımcı olurum..

Vuuuu çok fena kavga çıkar o gün benden söylemesi :) nihayet ülkemde de elma ile elma yı kıyaslayabilecek biri çıktı.. Marka modellerin solo tanıtımları zaten tatmin edici iken, Barkın Bayoğlu üstad'ın kamerasından çoklu karşılaştırma testi izlemek çok harika olacak.. Çekimlere izleyici alıyor musunuz acaba? Peugeot Bipper Van arabam ile teknik ekipman taşınmasına seve seve yardımcı olurum..

Güzel teklif

Memleketin motosiklet sektörüne bir katkımız olursa ne mutlu bize ne demek.. Sadece günü bilirsem işimi gücümü ona göre ayarlarım...

üstat güldürdün beni gece gece daelim önce benim çavuşu tokatlasın zuahahaha :D ben tek silindiri tek yumurtalıklı erkeğe çift silindiri çift yumurtalıklı erkeğe benzetiyorum 4 silindiri sorma :D

Kore malı motora biniyorsun kore malı motoru o benim çavuşu tokatlasın diye yerin dibine sokuyorsun, biraz tongaya geldin sanırım:flower:

Sen bile böyle yaparsan Japona binen niye sallamasın Hyosung'ya Daelim'e?

Ben daelimi de övmeni beklerdim Alper:)

Biz burda Hyocuları kızdıralım, AEA nasıl olsa Hyoculara şirin gözükeyim diye fazladan tölerans göstermeyektir GT250R nin varsa eğer fren,denge, konfor, kalite hissi gibi zayıflıklarına.

Hoşuna gitmeyeni pat diye söyler, darılmaca gücenmece yok, adam doğrucu davut:cherry: boşuna totoyu o kadar motora koymamış...

megelliyi çok merak ediyorum bu fiyata kaçrmamak gerek düzgün bir motorsa .ama şimdilk şansını kaybetti zamanlama ile, cbr250 alıcam inşlh

megelliyi çok merak ediyorum bu fiyata kaçrmamak gerek düzgün bir motorsa .ama şimdilk şansını kaybetti zamanlama ile, cbr250 alıcam inşlh

Megelliyi çok fazla hevesle beklemeyin marka nası bi kafayla öyle bir firmaya isim hakkı ve satış hakkı vermiş bende anlamadım hiçbiryerde bayisi yok servis de haliyle...

Barkın Bayoğlu'nun iyi bir ekspertiz olduğuna elbette kuşkum yok ama kısa bir zaman diliminde bu kadar çok motosikletin aynı anda ve eksiksiz karşılaştırabileceği ve sağlıklı sonuç alınabileceği hakkında tereddütlerim var. Bu kategorideki motosikletlerin karşılaştırılması bir kaç güne yayılsa sanki daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Barkın Bayoğlu'nun iyi bir ekspertiz olduğuna elbette kuşkum yok ama kısa bir zaman diliminde bu kadar çok motosikletin aynı anda ve eksiksiz karşılaştırabileceği ve sağlıklı sonuç alınabileceği hakkında tereddütlerim var. Bu kategorideki motosikletlerin karşılaştırılması bir kaç güne yayılsa sanki daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Cok dogru soyledin abi.

Adam zaten yalayıp yutmuş hepsini. Kendisi için yapmıyor ki bu testi bizim için yapıyor. Zaten şimdi gitsen yanına sorsan hangi motor diye? Cevabı hazırdır. maksat görsellik olsun, kayıt altına girsin..

Böylesi bir hizmete şapka çıkarıyorum.

Keşke 250 CC. scooterlere de yapılsa.

Bence zaten bir cok motoru onceden calismistir kendisi sadece cekim icin hepsini ayni gunde topluyor diye dusunuyorum. Bu durumda yeterli sure olacaktir. Bence sadece cekimler bugun olacak kendisi zaten karsilastirmaya onceden baslamistir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Adam zaten yalayıp yutmuş hepsini. Kendisi için yapmıyor ki bu testi bizim için yapıyor. Zaten şimdi gitsen yanına sorsan hangi motor diye? Cevabı hazırdır. maksat görsellik olsun, kayıt altına girsin..
Ayni seyleri dusunuyormusuz

Motosikletlerin sahipleri gaza gelip bir birine girmese bari. Kanlı biter bu günün sonu söylemedin demeyin :)

Motosiklet camiası için en ihtiyaç duyulan testlerden bitanesi de buydu, heyecanla bekliyoruz, öncelikle Barkın Bayoğlu olmak üzere emeği geçecek herkese teşekkürler..

Temin edilenler: Suzuki Inazuma, Hyosung GTR250, SYM Wolf 250, Honda CBR 250R, Kawasaki Ninja 250, KTM Duke 200, Daelim Roadwin 250 (Cuma geliyor).

Bumoto'yla, Megelli halen yok ortada.

Eh hani çok istiyordunuz çekilmesini?

Slmlr
Brkn

O değilde biraz araştırsaydın megelli 250R ın ülkeye henüz gelmediğini bilirdin.
Birde bu altyapıyla 250CC karşılaştırması bekliyoruz ama ŞÜKÜR diyelim

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
O değilde biraz araştırsaydın megelli 250R ın ülkeye henüz gelmediğini bilirdin.
Birde bu altyapıyla 250CC karşılaştırması bekliyoruz ama ŞÜKÜR diyelim
Barkın'ın avukatlığını yapmak gibi olmasın ama bir motosikletin Türkiye'de bulunması için illa distribütörler tarafından Türkiye'ye getirilmesi gerekmiyor.Bizzat kendi uğraşıp Türkiye'de olmayan modelleri Türkiye'ye getirenler var.Eğer bu şekilde 250 R getiren varsa test ederim düşüncesiyle listeye dahil etmiştir.Sonuçta adam bu testi keyfinden yapmıyor takip edenlerinden gelen yoğun talep üzerine hiç bir çıkarı olmadan yapıyor.Millet hala ne yapsam ne etsem bir kulp taksam,taş atsam derdinde.

wolf e gereken deger verilmiyor.. çinli gözüyle bakılması cok yanlış.. bakalım akkoyun karakoyun cıkar piyasaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar