Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Çok bilen çok yanılır. Atasözümüzüdür bu.

Amerikalı yememiş içmemiş bunu araştırmış. Neden çok bilen çok yanılır diye. Oldukça önemli sonuçlara ulaşmış. Araştıran bu sonuçlara ulaşabilir.

Herkesin bilgisinide bilgisizliğinede saygımız var elbet. Ama okuduğunuzda anlamadığınız konulara yorum yazmanız insanların kafasını karıştır, bilgi kirliliğine neden olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barkın bey bu arada hiç transalp inceleme videonuz yok.Efsaneleşmiş bu motoru incelememek sizin için büyük eksiklik.Eğer transalpi incelemek isterseniz benim motor emir ve görüşleriniz için hazırdır..

çok güzel ve faydalı 1 inceleme olacağına inanıyorum.çünkü bahsettiğiniz motorlar hep karşılaştırılan kıyaslanan motorlar
bide yamaha xmax incelense harika olur

Adam özellikle belirtmiş falanca filanca motoru da test edin, çekimini yapın diye şeylerle gelmeyin diye.
Hala ısrarla bunu yapıyosunuz.
Ben olsam: ''eeeeh, başlarım testinize de motorunuza da.. yapmıyorum çekim mekim'' der, giderim.

Anlıyorum, herkes kendi motorunun bir uzman tarafından incelenmesini ve bunun yorumunu almak istiyor. Ama Barkın bey'in de belirttiği gibi bu başlık bunun yeri değil.
Yoksa ben de istiyorum cb125e'nin incelemesini yapsın... Ama böyle olursa memlekette marka-model bitmez incelenecek.

Hemen, "filanca motoru da ekleyin" nidaları yükselmeden uyaralım, sadece bu motorları çekeceğiz.

Daha ne çekeceksiniz yahu :) Geçen ki konuda "şu-şu modelleri de ekleyebilirseniz daha güzel olur" demiştim, siz maşallah ne var ne yok toplamışsınız. Gerçekten hem mutlu oldum, hem de taktir ettim (bukadar iş-kişi ile uğraşmaya çabaladığınız için) :cat:

Bumoto tercihi de çok yerinde olmuş bence. Çünkü yeni nesil çinlilerin (eğer varsa)gelişimi ve değişimi hakkında fikir sahibi oluruz hep beraber.

Megelli'ler henüz TR ye gelmedi, satışı yapılmadı. Kaporaları toplanıyor şuanda. O yüzden bulma şansınız yok. Ama 250R modelini satışa çıktıktan sonra test etmenizi çok isterim çünkü anormal bir görsel ve şase tasarımı ve güç/ağırlık oranına sahip. 250S modeli ise daha da hafif.

Umarım haftasonuna kadar tüm modellere ulaşırsınız çünkü aynı anda en fazla sayıda modeli test etme dünya rekoruna sahip olmanızı çok isterim :)

Barkın ağabeycim merhaba,
Beni hatırlarsınız, testimi kişisel olarak incelemiştiniz. Ben motorumu size vermek isterim fakat...

Soner, senin motor kazana düşmüş, kabul olmaz :wiinkk:

Bende inazuma ile wolf testini çok merak edenlerdenim . Bakalım sonuç ne olacak :)

Barkın Abide olmasa test edecek kimse yok koskoca Türkiye'de . Teşekkürler Abi 1 numarasın.

bende izlemek isterim fakat. rahat çekim ve kafa sakinliği açısından çekim ortamını ferah tutmak lazım.

ktm duke 200 benden demiştim ama ( Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.) bu tarafı benim motora uymadı model yılı uygun ama renkler uymadı :pale:

ktm duke 200 benden demiştim ama ( Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.) bu tarafı benim motora uymadı model yılı uygun ama renkler uymadı :pale:

Jantların vs, rengi değişti diye incelemeye alınmaması biraz garip olmamış mı??

http://forum.donanimhaber.com/m_31545468/tm.htm

Ek olarak ta aynı motoru iki farklı dyno da test etseniz ikisinde birebir aynı sonuç çıkmaz. Hatta dyno ların bile marka modeli anı olsa yine aynı sonuç çıkmaz... Yazıyı anlayarak okuyun kafanızdaki bütün sorular cevaplanır.

Banane abi ben isterim 7 beygir farkımı :salut: :mrgreen: :mrgreen:

acaüp teşekkür ederim bilgin için anladım olayı :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kawasaki 250 r için 33 hp diyor özelliklerinde demekki yalanmış.

Dyno cihazlarının kusursuz bir şekilde kalibre edilmemiş olma ihtimalinden hariç teknik verilerde yazılan değerler kranktaki gücü belirtir ve bu tüm araçlar için (motosiklet, otomobil vs.) geçerlidir. Yani krankta 33 HP üreten 250R'ın gücünün şanzuman, zincir ve lastikte kayba uğrayarak 26,3 HP'ye düşmesi anormal bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar