Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uzun süredir vatandaşın 250cc karşılaştırma sorularına cevap vermek için bir karşılaştırma çekeceğiz.

Inazuma 250, CBR 250, 250 Ninja, Daelim Roadwin 250'yi bulduk.

Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.

İhtiyacımız olanlar:

KTM Duke 200,

Hyosung GTR 250,

Bumoto Calibre 250 (bunun için mesaj yağıyor),

Megelli 250,

Sym Wolf 250,

Çekim günü hava durumuna göre ya 23 (Cumartesi) veya 24 Şubat (Pazar) olacak.

Çekim sabahın erken saatlerinden akşama kadar sürebilir.

Eğer haftasonu programınız varsa uymayacaktır.

İletişim için
Facebook'taki Altın Elbiseli Adam sayfasından mesaj atınız.

Hemen, "filanca motoru da ekleyin" nidaları yükselmeden uyaralım, sadece bu motorları çekeceğiz.

Slmlr,
Brkn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merakla bekliyorum bu incelemeyi. Teşekkürler.

Bu motorsikletlerden herhangi biri bende olsa hiç düşünmeden verebilirdim.Ama malesef :(

Hepsinin bir arada olması ile güzel bir karşılaştırma olacağa benziyor.
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Umarım montaj süresi cok uzun olmaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Bu motorsikletlerden herhangi biri bende olsa hiç düşünmeden verebilirdim.Ama malesef :(

Olsa dükkan senin
diyosun yani hocam :)

Barkın abiyle cbr 125 çekimini yapmıştık çok keyifliydi.Bu motorlardan birini kullananlar bence düşünsün çok keyifli geçmişti çekimler.Keşke olsa da bidaha çekebilsek böyle bişey :)
Bu motorların hepsinin karşılaştırıldığı bi program gerçekten efsane olur.Dört gözle bekliyoruz.

ben gt250r ımla gelebilirm :D

Alper senin hyo da tertemiz zaten.Bu sefer kimse eski hyoyu gösterdi demez :)

Bukadar motorun bir arada test edilmesi geçekten doğrumu? Bir kişinin bütün motorlara tek tek binip aynı yolda kullanacağını varsayıyorum. Biraz sakıncalı gibi duruyor. Yani insanın kafası karışır.

Yanyana koyup malzeme kalitesi üzerine konuşmak işin kolay tarafı.

Madem bu kadar motor bir araya toplacak o halde hepsini DYNO uygulansın. Önce değerler karşılaştırılsın. Sonrada yol ve viraj performansı.

Çünkü motorların bir kısmı japon ve fabrika verilerine güven duyuluyor diğerleri ne derece doğru bunuda hep birlikte görmüş oluruz.

Örnek olarak aşağıda birkaç dyno fotosu var.

11_cbr250_ninja250.jpg

11_cbr250_ninja250.jpg

11_Honda_CBR250R_Slip_Dyno.jpg

1209_02~_ktm%20duke%20200.jpg

580-02~_gt%20250.jpg

gerçekten süper birşey olacak. en büyük sorulardan birine cevap aranacak böylece :thumleft: sabırsızlıkla bekliyorum :) istenen özelliklerde motorlara sahip arkadaşlara kesinlikle çekimlere katılmalarını tavsiye ediyorum bu fırsat kaçmaz :cat:

Uzun süredir vatandaşın 250cc karşılaştırma sorularına cevap vermek için bir karşılaştırma çekeceğiz.

Inazuma 250, CBR 250, 250 Ninja, Daelim Roadwin 250'yi bulduk.

Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.

İhtiyacımız olanlar:

KTM Duke 200,

Hyosung GTR 250,

Bumoto Calibre 250 (bunun için mesaj yağıyor),

Megelli 250,

Sym Wolf 250,

Çekim günü hava durumuna göre ya 23 (Cumartesi) veya 24 Şubat (Pazar) olacak.

Çekim sabahın erken saatlerinden akşama kadar sürebilir.

Eğer haftasonu programınız varsa uymayacaktır.

İletişim için
Facebook'taki Altın Elbiseli Adam sayfasından mesaj atınız.

Hemen, "filanca motoru da ekleyin" nidaları yükselmeden uyaralım, sadece bu motorları çekeceğiz.

Slmlr,
Brkn

Barkın ağabeycim merhaba,

Beni hatırlarsınız, testimi kişisel olarak incelemiştiniz. Ben motorumu size vermek isterim fakat nasıl yapacağız bilemiyorum. Çünkü ben İzmir'deyim. Bir de bir çok değişiklikler yaptım. Dişliden zincire, egzoz'dan, radyatöre kadar.... Yani stok bir model değil. Bu sebeple stok modele göre çok daha iyi bir durum da. Eğer bir şekilde test'e motorumu sokabilsek bile, sanırım bu haksızlığa sebep olacak.

Umarım motosikletine düzgün bakmış, duyarlı bir arkadaşımız denk gelir de, Calibre'yi hakettiği gibi test edersiniz...

Saygılarımla.

Barkın Abi bi ara Salcano Wolf ede bakarsan.. kullanıcısı cok fakat Tr nin bilmedigi bi model..Yeni kliplerini bekliyoruz

Dyno testlerini veren hocam barkın abi 250lik motorda temel olarak hangisi ucar kaçar demiyor onlarda parça kalitesine yakıta yol tutuşuna ve sürüş zevkini değerlendiriyor genelde kaldıki ben hiç bir zaman o onu yer dediğini görmedim.O yüzden bence gereksiz bir detay hepsini sürer sunun burası güzel burası eksik der kafalardaki merakları soruları siler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar