arkadaşlar fuar içindavetiye bulabilir miyiz?
arkadaşlar fuar içindavetiye bulabilir miyiz?
Havanın güzel olduğu bir günde(güneşli olması yeterli) organize olalım toplanıp güzel bir gezi yapalım.
Havanın güzel olduğu bir günde(güneşli olması yeterli) organize olalım toplanıp güzel bir gezi yapalım.
Merhabalar ben istanbul bostancida yasiyorum yaz geliyo yol yapmak lazim:d birde facede vfr800kullanicilari diye grup yeni kurdum ici bos ama eklenmeye baslarsak oradanda organize olabiliriz diye dusunuyorum..
Merhabalar ben istanbul bostancida yasiyorum yaz geliyo yol yapmak lazim:d birde facede vfr800kullanicilari diye grup yeni kurdum ici bos ama eklenmeye baslarsak oradanda organize olabiliriz diye dusunuyorum..
Herkese selamlar Beyler Ağalar!
Yaklaşık 1 yıldan beri bu forumu takip ediyordum. Üye olup selam vermek bugune kısmet oldu. Motor kullanmaya başladığımdan beri hemen hemen her gece teknik kısımları okuyup paylaştığınız bilgiler üzerine videolar izleyip çok keyif aldım. Hepinize teşekkürü ayri bir borç bilirim sağolun varolun.
Biraz kendimden bahsedeyim ;
İlk aldığım motor Honda CBF 150 sonrasında Honda CB 125 ardından SYM 250 GT sonra BMW F 650 GS veeeee nihayetinde üzerinden hiç inmediğim kara kış yagmur camur dinlemeyip keyif alarak kullandığım VFR 800...
Aslında amaç hep oydu ama hazır değildik maddi ve manevi şimdi ise 4 aydan beri severek kullanıyorum.
Aranıza katılmaktan çok memnun olurum birlikte gezmek görmek daha keyif verici.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
Buara motorum 42000 km de ve fren balatalarını yeni değiştirdim. Ancak eskileri daha iyi tutuyordu yeni taktırdığım balatalar şişme yapıyor gibi sıkarken. Mesela 150 km/h gibi bir hızla giderken panik fren denedim ama belli bir kademeden sonra fren sertleşiyor. Ustama sordum zamanla eskileri gibi daha sıkı kavrar dedi bi 200 km yap geçer dedi fakat 500 km yaptım hala eskileri gibi zınk diye durmuyor ki VFR en iyi fren sistemine sahip bir motor. Bunu yaşayan bir arkadaş varsa ve evet sonra düzeliyor derse rahatlicam valla![]()
[/COLOR]Buara motorum 42000 km de ve fren balatalarını yeni değiştirdim. Ancak eskileri daha iyi tutuyordu yeni taktırdığım balatalar şişme yapıyor gibi sıkarken. Mesela 150 km/h gibi bir hızla giderken panik fren denedim ama belli bir kademeden sonra fren sertleşiyor. Ustama sordum zamanla eskileri gibi daha sıkı kavrar dedi bi 200 km yap geçer dedi fakat 500 km yaptım hala eskileri gibi zınk diye durmuyor ki VFR en iyi fren sistemine sahip bir motor. Bunu yaşayan bir arkadaş varsa ve evet sonra düzeliyor derse rahatlicam valla![]()
T R O E ve muzaffer1968 teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için fakat çok iyi bir usta olan ALİ usta tarafından yapıldı bu bahsettiğim işlemler ve hidrolik de değişti. montaj hatası olayını duşunmek bile istemiyorumön ve arkaya 360 TL gibi bir rakam verdim yani dandik balata olacağını zanetmiyorum ki usta benim isteğim üzere test tura da çıktı ama frenlerin normal dedi.. ama eskileri (bitik durumdaydı resmen) zınk diye durduruyordu motoru.. neyse artık buluştugumuz bir gune kadar ya duzelir yada duzelmez siz bakarsınız
Facededecartik massenger var ordanda baglanti saglanabilir yeterki kisiler belli olsun