Bugün Nif Dağında turlayıp kurtlarımızı biraz döktük

saat 15gibi ani bir karar ile yola koyulduk, saat 20gibi dagdan inmiştik. ıslak ve bol çamurlu gece turuda yapmış olduk :) cep telefonu ile olduğu için gece fotoları yok malesef

dönüş karanlıkta ve yağmurda olduğu için aydınlığa nazaran zor oldu tabi. Kavaklıdere'den Kaynaklar full araziden 1.5saat filan sürdü ama aynı yolun dönüşü karanlık ve yağmurla birleşince 2ye katlandı fakat keyfide 2ye katlandı :) 70tl ye aldığım scoyco yağmurluk takımı çok iyi iş gördü, şakırşakır yağmurda montum hafif nemlendi.

Ne güzel,tekrar isteriz. 125 cc cross aynı işi görürmü?

cok zorlu gezi olmus da son foto beni düşündürdü o sogukta o suda derin görünüo nası gectiniz helal vala

şu fuar gelsede motosikletime kavuşsam hayırlısıyla da bende yavaş yavaş başlasam gezmelere :)

hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Ne güzel,tekrar isteriz. 125 cc cross aynı işi görürmü?
tabikide aynı işi görür. eğer hali hazırda 125lik motorunuz varsa sizide bekleriz.

cok zorlu gezi olmus da son foto beni düşündürdü o sogukta o suda derin görünüo nası gectiniz helal vala
evet su derin ve soğuktu fakat yağmurluk takımlarımız iyi iş gördü.

bunlarda Kaynaklar'da karşılaştığımız Vahap abimizin makinasındaki fotolar. dönüşü araziden yapacağımızı söyleyip teklif ettiğimizde hiç tereddütsüz tamam dedi; hiç normal motorcu yok mu arkadaş :) ara ara beklesekte mondial ile çok iyi iş çıkardı.

Kavaklıdere Köyü kahvesinde sıcak çay keyfi

Tam macera , tek kelimeyle bravo !! , ayrıca paylaşım içinde teşekkürler arkadaşlar.

Gözünü sevdimin İzmiri Güzel gezi olmuş.Peki daha önce Balçova termalin arkasından tırmanış yaptınız mı.Eğer gitmediyseniz tavsiye ederim o rotada fena değildir.Bisikletle çok gitmiştim.

Gözünü sevdimin İzmiri Güzel gezi olmuş.Peki daha önce Balçova termalin arkasından tırmanış yaptınız mı.Eğer gitmediyseniz tavsiye ederim o rotada fena değildir.Bisikletle çok gitmiştim.
tabiki hocam termalden kavacık köyüne çok gittik ama o tarafta fazla alternatif yok ve rakım çok yüksek değil. o yüzden Nif dağı biçilmiş kaftan.

Yakında nif in muhtarı yapacaklar seni :p
sizi her seferinde çağırıyoruz ama gelmiyorsunuz ki ihtiyar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar