suzuki inozuma arka çanta aparatı yapımı

İrfan abim ellerine sağlık, Serdar abim güle güle kullan :)
TayfA uğramadan edememiş sana ne güzel:)

orjinal aksesuarın ne zaman çıkacağı yada üretileceği bilinmez konu tamamen ihtiyaç dorultusunda kişiye özel yapılmıştır :) ama kız gibi inozumaydı derken o kısmı anlamadım :cherry: ölmüş gibi bahsetmilssin :cherry:

kullanıcı çok rahatsız olursda çantayı kullanmak istemez ise , en fazla 4 vidayı sökerek 10 dakikada orjinal aparatını takıp keyfine bakabilir :) ayrıca söylenmesi gereken bir şey daha varki herkez beğenecek diye bir şey söz konusu değildir , görüş açısı, kullanım amacı, ihtiyaçlar doğrultusu ve beklentiler her insandan insana değişir , biri çantanın çok gerekli olduğunu ve olmazsa olmazı gibi görebilirken , diğeri motorun estetiğini bozduğu gerekçesiyle ve yakışmadı diye takmak istemeyebilir bu olağan bir durum :) zaten o yüzden zvkler ve renkler tartışılmaz diyoruz ya :)

bizim üzerimize düşen beğenilsede beğenilmesede paylaşmak ki birilerinin işine yararsa , görsel anlamda bir fikir oluşturabiliyorsa işte asıl güzellik budur kanımca teşekkür ederim yorumun için .:)

Bende birşeyin orjinaline dokunma fobisi olduğu için ben cesaret edip kıyamazdım anlamında söyledim yoksa işlevsel ve güzel olmuş.

Kocaeli İl Temsilcisi
Bende birşeyin orjinaline dokunma fobisi olduğu için ben cesaret edip kıyamazdım anlamında söyledim yoksa işlevsel ve güzel olmuş.

aynı fobi bendede mevcuttur :) bir iş yaparken en orjinalini en mükemmelini yapmaya çalışsamda eldeki imkan ve çok geniş bir ihtiyaç seçeneği çıkar ortaya yani hiç kurcalamayalım yoksa yaz yaz bitmez :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

İrfan abim ellerine sağlık, Serdar abim güle güle kullan :)
TayfA uğramadan edememiş sana ne güzel:)

nerdesin sen bakem ebubekir fazla takılmıyorsun bu aralar :) 24 şubata gelcenmi yalovaya ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

İrfan hocam ellerine sağlık, Serdar abim güle güle kullanmak nasip etsin...
İrfan abim sen ne yaptın paramotor ısını hava ısınınca yanındayım direk...
Bu arada Bu onur ve Seçkin kişisi güya rodaj yapmaya yola cıktılar, ismail'i almışlar yanlarına...Lakin nasıl rodajsa Seçkin kişisi yine virajlarda lastiği bitirmiş, Onur kişiside biraz ona uymuş...

valla gelirsen memnun olrum yiğidim sevindirik oluruz siye :cherry: seçkin kişisiyle onur kişisine aklım ermez lakin istanbula varıncaya sümükleri buz olmuştur kesin hava çok sertti o akşam :) gerçii ben kömürlükte ısıttım onları biraz ama anca eskihisara kadar yetmiştir , bide sıcak kahve dopingi yaptım ulem daha ne yapem :)

seçkin adamıda yanık lastikleriyle benim bıss ın önünü kapamış utanmadan misafir deyi bişey demedim :)

havalar güzelleşince İNŞALLAH yeni projelerinin ucundan tutarız keyifle abim :) :)

işte o zaman "piyanist motor" diye bir marka çıkar ortaya :D

izmir işleri devam abi koşturuyoruz bir orda bir burda şimdilik yok bir yaramazlık güzel gidiyo :) :)

Kocaeli İl Temsilcisi
işte o zaman "piyanist motor" diye bir marka çıkar ortaya :D

izmir işleri devam abi koşturuyoruz bir orda bir burda şimdilik yok bir yaramazlık güzel gidiyo :) :)

allah daha iyi etsin çok güzel , o zaman görüştüğümüzde başlangıç aşamalarıydı iyi olmuş iyi iş olsunda başka dert vermesin allah :) havalar ısınsın biraz paslaşırız :)

irfan ben sana demiştim yakında motor hurdalıgı satın alırsın:) valla sana helal olsun odemiri uydurdun ya yakında motorda yaparsın

İrfan abim 24 Şubat'tan haberim yok...
isteyerek fazla takılmıyorum abim, yoksa her daim gönüldesiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar