Degerli arkadaslar iki secenek arasinda kaliyordum bunlardan biri kymco venox 250 cok arastirdim herkes ovuyor 6000 tl ye temizi var sonra bosver onu hyosung al dediler baktim gt250r haric goruntusu cekici olan yok sonra bol bol o motoru arastirdim ancak temizini bulmak zor oldugu icin 2009 lara ve ustune bakmaya basladim fiyat 6 dan 8 lere cikmisti sonra butceyi bu kadar asmisken 9-10 a cik sifir cbr al dedim bayilerde kalan 2012 ler belki uygun denk gelebilir... Son olarak bu iki motor arasindayim(bu arada 1 yildir cbr250 nin de hayalini kurmadim degil). Simdi sizlere sorum su ; 6 lira demek 2 bin tl kredi cekip tipine hasta oldugum bir motor nispeten sorunsuz surus ve az borc.cbr 10 bin tl 7 bin civari kredi sifir motor hos motor ama cok borc . Sizce o kadar farka deger mi ??? Bu motorlar 250 lik sikilir miyim 1 senede . Acikcasi cok hiz meraklisi degilim 300 500 yapsin pek umurumda degil. 31 yasindayim 194 cm 97 kg . 2000 km dir 250 lik cross kullaniyorum ve uzun yolda zorla 90 goruyor biraz yavas 120 civari bir uzunyol tempomvar cevreyolundan her gun 70 km yolum var. Hafta sonlari arada izmir-cesme/karaburun yolu yaparim gibi. Cok bozuk yola girmem zira kendi motorumla en bozuk yamanlar a gitmisimdir(bozuk asvalt). Ote yandan 9 lara 10 lara cikinca cok secenek var diyeceksiniz hakli olarak ama o kadar krediye 0 km olsun isterim. Bilmiyorum kafam cok karisik. Degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
Not: telefondan yazdim tr karakter yok kusura bakmayin.
Not: telefondan yazdim tr karakter yok kusura bakmayin.