Yeni üye oldum tanışmak adına SELAM !!!

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum istanbuldan adım fatih birçok konuda bu formdan bilgi aldım okudum öğrendim ve nihayet bu hafta motoruma kavuşuyorum karar verme konusunda kafam çoğu kez karıştı fakat bir kaç konu araştırıp okuduktan sonra 15,000 km de yamaha majesty 400 e karar verdim kısmet belki formdan arkadaşlarımız olur bilgi alış verişi yapar ve belki birgün yolumuz kesişir birlikte yol yaparız herkese saygılar :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum istanbuldan adım fatih birçok konuda bu formdan bilgi aldım okudum öğrendim ve nihayet bu hafta motoruma kavuşuyorum karar verme konusunda kafam çoğu kez karıştı fakat bir kaç konu araştırıp okuduktan sonra 15,000 km de yamaha majesty 400 e karar verdim kısmet belki formdan arkadaşlarımız olur bilgi alış verişi yapar ve belki birgün yolumuz kesişir birlikte yol yaparız herkese saygılar :)

Ve Aleykümselam :)

Hoşgeldiniz.Güzel arkadaşlar kazabileceğiniz güvenilir bir yerdesiniz, içiniz rahat olsun.

Motosikleti
Fazer8 abs
hoş geldin bu arada, foruma biri kayıt olup heleki bide istanbuldan olursa aklıma hep beybazarlı geliyo niyeyse.Korkulu rüya gibi:cherry:

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar