Nerede o eski geyikler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geyik mi kaldı kardeşim dünyada ki geyik muhabbeti kalsın.Eskiden Uludağ'a çıkarken koruma altındaki geyikleri izlerdik.Şimdi kaldı mı bilmiyorum.Allah belasını versin o güzel hayvanı avlıyanların.Yaban TV'de çıkıyo kodaman adi herifler.Bilmem kaç milyar para vermişte geyik avlamış.Kafasını da evine asmış.Ulen sen kimsin ki o geyiğin hayatını satın alacaksın.Senin gibi 100 tanesi gelse o 1 tane geyiğin toynağı etmezsiniz.Bi de yaban tv diye kanal kurmuşlar , hayvanları nasıl avladıklarını gösteriyolar.Buna müsade edenlerin de Allah bin belasını versin.Hz. Ömer halife olduğunda demiş ki bu benim ülkemin topraklarında yaşayan 1 tane ceylan bile benim sorumluluğumdadır.Başına bişey gelirse Allah bana hesabını soracak.Fatih Sultan Mehmet demiş ormandan bi dal kesenin kafasını keserim.Şimdi bu doğa katliamlarına göz yuman yönetimlerin öteki dünyada yatacak yeri yok.

Nasıl psikopata bağladım ama konuyu?Ee bu devirde geyik muhabbeti böyle olur.Devir kötü.

Geyik mi kaldı kardeşim dünyada ki geyik muhabbeti kalsın.Eskiden Uludağ'a çıkarken koruma altındaki geyikleri izlerdik.Şimdi kaldı mı bilmiyorum.Allah belasını versin o güzel hayvanı avlıyanların.Yaban TV'de çıkıyo kodaman adi herifler.Bilmem kaç milyar para vermişte geyik avlamış.Kafasını da evine asmış.Ulen sen kimsin ki o geyiğin hayatını satın alacaksın.Senin gibi 100 tanesi gelse o 1 tane geyiğin toynağı etmezsiniz.Bi de yaban tv diye kanal kurmuşlar , hayvanları nasıl avladıklarını gösteriyolar.Buna müsade edenlerin de Allah bin belasını versin.Hz. Ömer halife olduğunda demiş ki bu benim ülkemin topraklarında yaşayan 1 tane ceylan bile benim sorumluluğumdadır.Başına bişey gelirse Allah bana hesabını soracak.Fatih Sultan Mehmet demiş ormandan bi dal kesenin kafasını keserim.Şimdi bu doğa katliamlarına göz yuman yönetimlerin öteki dünyada yatacak yeri yok.

Nasıl psikopata bağladım ama konuyu?Ee bu devirde geyik muhabbeti böyle olur.Devir kötü.

Haklısın hocam , yüzümü birden ciddiyet sardı :)

Bu topice yazanlar. AKILLI OLUN. ( nasıl olunuyorsa ) :)))

Şimdi gelir bi mod gözünüzün üstündeki kaşdan dolayı sizi yargılar cezanızı keser BANınızı elinize verir görürsünüz.

imza- harbitürk

no mete no geyik
banlandı gene bear pandası

o pandarosun bünyesi alışık banlanmaya :D 513265 kere banlandı geri gelir yine banlanır :D

Bakımsız rus tarzanı seni...
Evlendin barklandın len..
Git evinle ilgilen...
Geyik avı senin için erken değil mi?... :)
Spirnof cum hem senin motörün varmıkine ;)
Git sevgi pıtırcıklrına üye ol sen :queen:
Evlendikte eleği henüz asmadık abi :D kankam olmasada tek cephe alayınıza gider yaparım ::p

tesadur aylar sonra ilk defa foruma girdim birde şu konu dışına bakayım dedimki bu konuyu gördüm evlendin barklandın daha ne işin var kitlemeyle evladım git tayyip amcanın dediğini yap 3 tane evlat sahibi ol geçincem diye 40 takla at bakımsız tarzan seni meteyede anlattım 2009muydı neydi yalavoda tanıdınya beni arkam dönük oldugu halde helal olsun
Insanları arkadan iyi tanırım abi hihihih :pl::pl:

Alp_tunay'ı unutmuşsun bak!.. Bizim diğer ihtiyar vardı bi de.. Neydi? APV miydi öyle bişiydi :DDD
abe gızanım Alp_tunay unutulurmu beyaa o göbek hafızalardan öyle kolay çıkarmı beyaa :D
29072007003oe6ci9.jpg

geyik dedimde aklıma geldi
ulen canım bol beyinli paça çekti
ben çorbacıya gidiyom

otopsi yapa yapa adam neler yemeğe başlamış...

işkembe yese dahamı iyiydi sanki...:pl::queen:

brokoli çekecek hali yoktu herhalde
böyle bol sarımsaklı çok güzel gitti gece gece

Hakikatten şöyle taze kuzu beyni haşlayıp zarını güzelce temizliyecen, üzerine halis zeytinyağı ve limonla bir gün dolapta dinlendirecen.

Tabağa servis edip çatalın arkasıyla ezip ucuyla ağzına atıp damakta eritecen, tabiiki aslan sütünden bir yudum aldıktan sonra.

Ekmekten kopardığınız küçük yudumları tabağın kenarına sünger edip yağı ve limonu emdirecen.

Dağılın lo forumda oğlan çocuğu var biryerimiz şişecek.

Tayfur kardeş oralarda kuzu bol ve ucuzdu, dondurup otobüse veriyorlar mı yine?

Kocaeli İl Temsilcisi
abi özür yeni farkettim
6 farklı model matkabım var bu resimdeki şajlı basit kısa işlerde kullanıyorum
ilk resimde sol altta el matkabınıda görebilirsin

dostum o kadar kendimizi full korumayla sürün diye boşuna yırtmıyoruz
yaptığımız kırık tamirlerinin buraya fotolarını atmaya kalksam
sitedeki apaçilerin tamamı korkudan bidaha motosiklet sürmez

kanlı işlerine beni bulaştırma bak kankardeş oluruz söleyem :) platinleri eğip büküp şasiyi sağlamlaştırmakta kullanıyonuz yani benim yoğun bakımdaki scooter gibin :cherry: :p

bak söyleyem bana mekanik de, hidrolik de, 2 zamanlı yağ de , 10/40 tan konuşalım , benzin zamcığından konuşak ama kan görmeye yemez , gözüm burada beni pas geç derim :)

yaptığın kırık onarım işlerinde fikri resmen benden çalmışsın yuh artık :) ama arada bi benzerlik var doğaldır her ikisinin üstünede döytünü koyuyorsun :cherry: :queen:

Kelle paça işkembe muhabbeti yapanlar zıkkım olmaya inşallah

Şu saatte adamın asabını bozuyorsunuz.

yemın ederım forumdaki butun apaçileri çağırırım bu topipe. konuşurlar 110 KXGHU mu geçer yoksa 110 XKHGU mu aklınızı başınıza alın :D

brokoli çekecek hali yoktu herhalde
böyle bol sarımsaklı çok güzel gitti gece gece
bende biliyorum brokolinin yenmeyeceğini emmeee...aşağıyı okuyunca ne demek istediğimi anlarsın..ne özendiriyorsun ki milleti...:bounce:

Hakikatten şöyle taze kuzu beyni haşlayıp zarını güzelce temizliyecen, üzerine halis zeytinyağı ve limonla bir gün dolapta dinlendirecen.

Tabağa servis edip çatalın arkasıyla ezip ucuyla ağzına atıp damakta eritecen, tabiiki aslan sütünden bir yudum aldıktan sonra.

Ekmekten kopardığınız küçük yudumları tabağın kenarına sünger edip yağı ve limonu emdirecen.

Dağılın lo forumda oğlan çocuğu var biryerimiz şişecek.

Tayfur kardeş oralarda kuzu bol ve ucuzdu, dondurup otobüse veriyorlar mı yine?

Kelle paça işkembe muhabbeti yapanlar zıkkım olmaya inşallah

Şu saatte adamın asabını bozuyorsunuz.

yemın ederım forumdaki butun apaçileri çağırırım bu topipe. konuşurlar 110 KXGHU mu geçer yoksa 110 XKHGU mu aklınızı başınıza alın :D

ya gördün mü işte....

images

kimdi bu arkadaş bi yerden çıkarıcam ama justin biberin rus versiyonu tarzanstyle.avi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar