sorma, bakımsız akülerin fiyatları çok fena.Akü dedikleri şu zımbırtı ammada pahalıymış !
Akü dedikleri şu zımbırtı ammada pahalıymış !
hocam hiç çok para verme git monero marka jel aküler var 50 tl
hem akmıyor kokmuyor hemde için yanmıyor
ben benim 650 de 3 sene sorunsuz kullandım
hocam hiç çok para verme git monero marka jel aküler var 50 tl
hem akmıyor kokmuyor hemde için yanmıyor
ben benim 650 de 3 sene sorunsuz kullandım
Geç kaldın,gitti 130 gayme.Yuasa ile işi çözdüm.200 TL fiyatı var akünün,tehdit şantaj vs. vs. anca bu fiyata indirdim
![]()
600 cc motora biniyorsun haktır sana taşlayın daş yoğmu daş![]()
Hyosug'un gözünü seveyimHyosung yağ filtresi : 10 TL , suzuki yağ filtresi : 50 TL
Ama güzel kaçıyor kerata![]()
Hazır zevk alırken tadını cıkar yakındır sana kacar![]()
Krank degismis motosiklet alinir mi? 30binde 2006 model hyosung a 3600 yazmis adam iyi bir fiyata duserse belki alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emiz-gt-250-cok-acele-satilik-114959978/detay
2.vitesden boşa düşüyormus bu sorun önemli bir sorun mudur. Tahmini maksimum ne kadar tutabilir ?
2.vitesden boşa düşüyormus bu sorun önemli bir sorun mudur. Tahmini maksimum ne kadar tutabilir ?
motor kazalıymış burhaniye kanuni servisindeki çalışanla konuştum ..O motor facebooktaki hyosung sayfasında bir ergenin. Motoru bitirip yeniden yaptırmış. İyi yaptırmış kötü yaptırmış onu bilemem ancak bunu ilanda belirtmiyor bilgin olsun. Bence öyle adamdan motor değil, kibrit çöpü dahi alınmaz.