- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'apaçi midibusun altına girdi' konu baslıgını sonuna kadar kınıyorum. o da insan sende insansın. sonucta kaza olmus bıtmıs. kısa mesafeler ıcın sehiriçinde kask vs takmayan onlarca insan tanıyorum. bu koruma vs işi bu forumda gözüktügü gibi degil. ınsanlar kaza yapıcak ki biyerleri kırılacak ki koruma vs'ye para ayırıp alıcaklar. insanlarımız boyle yapılacak bırsey yok.
kaza yapan kişi belki de kısa mesafe için çıkmıstır. belki de bi iki tur atayım canım sıkıldı demıstır 10 dakalıgına cıkmıstır. belkide markete gıtmek ıcın cıkmıstır. altındaki aletin oyununa gelıp gaza dokunmustur azıcık adrenalın ıcın. neden direk koruması yok kaskı yok dıyoruz ?
orada, midibus soforu de hatalı. o midibus zaten o yayaları da altına almak ıcın gırmıs o yola. belki de motosikletli sürücü degıl bi yaya kalıcaktı o midibusun altında. ne sacma yorumlar goruyorum. adam frene basmak ıcın cok dusunmus olmalı dıyo mesela biri. freni patlamıstır belki? adama ne kastın varda boyle bı yorum yapıyorsun. adam gram dokunmamıs frene. video'yu dıkkatlı ızlersen adam hızı hıc kesmıyor. hıc mı dokunmamıs frene ? benım dusuncem frenlerı tutmuyordu o adamın.
tekrar tekrar bu baslıgı kınıyorum ve konunun kapatılıp sılınmesı gerektıgını dusunuyorum. duzgun bı baslık altında konu acılabılır tekrar.
allah acil şifalar versin. bundan sonra korumasız motora bınmez, binsede bu hızlara cıkmaz umarım. tabi binebilirse.. ailesine de allah yardım etsin.
Başlığı kınamışsınız
Sözün özü " Bu kafayla gidersen askere .zor. alırsın teskere ". diyorum