- Katılım
- 12 Şub 2013
- Mesajlar
- 12
- Konu Yazar
- #1
arkadaşlar bende mondial mg 125 classic var. Yaklaşık 250 km uzaklıkta bir yere gidebilir miyim ? Yolda sorun çıkar mı ya da yolda bırakır mı ? Yardımcı olun
Hızın çok düşük olmadıkça 50-60km gibi, şeridin sağından veya emniyet şeridinden gitme. Diğer arabalar dibinden geçer sollar rahatsız olursun yoksa. Yola erken çıkıcam diye uykusuz kalma bide uzun düzlüklerde rehavete kapılıp virajlarda yolun dışına uçma :cherry:daha önce hiç uzun yola gitmeyen birine başka tavsiyeleriniz de var mı ?
Sizin adınıza şimdiden ben heyecanlandım :mrgreen:.
Özellikle sağ bankette gitmeyin lütfen.Arabanın ya sağ tekerinin yada sol tekerinin bastığı yerde gidilmesi öneriliyor hep.Yol daha temiz ve iyi oluyormuş.Ben genelde çok yaklaşanlar olunca şeritte sol sağ yapıyorum, onlarda sinyalini verip paşa paşa geçiyorlar.Tampon yapan olursa kesiyorum gazı sollayana kadar.İstiyorsa da dururuz problem değil acelem yok.Arabalar sizi sollarken hafif sağa çekerseniz önünüze kıran dingolardan korunmuş olursunuz.
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Bu kadar tavsiye karşılığında, nereden nereye ve ne zaman gideceğinizi paylaşır mısınız?
Banlandı il gruplarında izinsiz etkinlik paylaşmaktan.bir ümmet perkitan varıdı buralarda, ne oldu o vatandaş?
Banlandı il gruplarında izinsiz etkinlik paylaşmaktan.
mart ayındda Tokat tan sivas şarkışlaya ve yaza doğru tokattan samsun a gitmeyi düşünüyorum![]()