Uludağ Manyakları

Ben bu hafta gececiyim,vakit bulursam yaparım.kaçlık zincir kullandın,kaç metre gitti toplamda?

Abi lastik ebatlarına göre ölç biç. Mesela ben şöyle yaptım . lastiğin çevresini ölçmek için jantla birleştiği yeden diğer tarafa 3 mm lik zincirin baklalarıyla hesapladım arka 12 bakla ön 9 bakla. sonra jantın çevresini hesapla ona göre zincir kes iki tane tabi ara kayıtların kanca mesafesinide hesap et falan. Ben toplamda 13 mt zincir kullandım 80 adet kanca 4 karabina kullandım. Ama ara kayıtları daha sık atman lazım. Olmadı bi akşam buluşalım ölçüp biçelim hesap yapalım ona göre al malzemeleri

Ercan abi valla bravo çok gelmek istediğim bir geziydi bu sonunda yaptın :)))) İnş. ilerde beraber de yaparız zincir yapmak farz oldu sen yerinde durmuyon yetişemiyoz sana :))

Kocaeli İl Temsilcisi
tekerinize sağlık kışında güzelliği ve çilesinin tadı başka yahuuu :)

Harika bir gezi olmuş. Konuyu açtığınız gün bakmıştım fotoğraflarınıza, konuyu aktif gördüm yine baktım ::asker::
Çevredeki "bu manyaklar ne yapıyor" edasındaki bakışlara aldırmadan yola devamm..

Meşhur olmuşuz haberimiz yok beya :p

http://www.cihan.com.tr/news/Uludag-a-siradisi-motor-yolculugu-sasirtti-CHOTE1NDYwLzIwMDgvdWx1ZGHEnw==

Motor sevgisi sınır tanımıyor.Güzl gezi olmuş.Kısmetse bahara kadar bir Bursa gezisi düşünüyorum.Bence gezilmesi gereken bir yer.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcu adam çakı gibi olur.Süper

super gezı olmus bız kar yuzu goremıyoruz burda sadec yagmur yagıyor eee marmarıs te kar ne arasın bır gunde dort mevsım yasanıyor bu arada motorlarınızda tek eksık sıs farı onlarıda uydurun tam olacak boyle sıslı bolgelerde ıyı olur gorunurluk acısından

super gezı olmus bız kar yuzu goremıyoruz burda sadec yagmur yagıyor eee marmarıs te kar ne arasın bır gunde dort mevsım yasanıyor bu arada motorlarınızda tek eksık sıs farı onlarıda uydurun tam olacak boyle sıslı bolgelerde ıyı olur gorunurluk acısından

Gezmekten bütçe ayırdıkça onlarda olacak inş :)

borclarımı bıraz hafıfleteyım bende bırtane 125 alıcam; scooterle olmuyor sadece asfalta mahkumsun ve vıteslı motarlara gore ıkı kat fazla yakıyor buyaz ınsallah alırız 125xt yı

Tavsiye ederim kesinlikle rahat ve kaliteli . 125 cc yeter dersen alınacak en iyilerden.

yeterde artar grup halınde gezılerde fazla hız ıyı degıl 80/90 km saatte en fazla bu da o hızı cok rahat yapıyo yakıtta cok az daha ne olsun omurluk makına allah herkese nasıp etsın...

Tebrikler arkadaşlar,
Karda ayrı bir keyifli olsa gerek.
Biz buralarda biraz kar bulak sucuk ekmek keyfi yapıcaz ama o da elimize geçmiyor.
İmrendim doğrusu. Keyifli nice geziler.

Tebrikler arkadaşlar,
Karda ayrı bir keyifli olsa gerek.
Biz buralarda biraz kar bulak sucuk ekmek keyfi yapıcaz ama o da elimize geçmiyor.
İmrendim doğrusu. Keyifli nice geziler.

Eyvallah Yusuf abi . Biz ağustosta bile kar bulabiliyoruz Allaha şükür ;) KArda kullanmanın zevki bambaşka. Risk dolu heyecan dolu. normal yolda 100 km de kazandığın yorgunluğu kar üstünde 10 kmde kazanıyorsun :D Pert ediyor adamı ama paha biçilmez. ;)

Ercan kardeşim,ne güzel uzun zamandır özlediğim dağ sevgimi hatırlattın.
Eski bir kayakçı olarak sana teşekkür ediyorum.Ama ben senin gibi zincir
takıp dağa çıkacak kadar yürekli değilim.En kısa zamanda oralara çıkmak
gerekiyor.

Ercan Göçmen ise sıradışı bir şey yapmak istediklerini belirterek, "Tatlı su motorcusu değiliz. Kar motorcusuyuz. Her koşulda kullanmaya çalışıyoruz. Kendim bilgi işlem uzmanıyım. Hafta sonlarını böyle değerlendirmeye çalışıyoruz." diye konuştu. -Cihan haberden alıntıdır-

Size tatlı su motorcusu diyen ölsün (yok be ölmesin tekeri patlasında lastik tamir spreyi bulamasın inş.) :p

Süpersiniz arkadaşlar daha ne deyem :rendeer: :rendeer: dencek tek laf bende isterem Bursaya geldiğimde bi Uludağ gezisi :cat:

Ercan kardeşim,ne güzel uzun zamandır özlediğim dağ sevgimi hatırlattın.
Eski bir kayakçı olarak sana teşekkür ediyorum.Ama ben senin gibi zincir
takıp dağa çıkacak kadar yürekli değilim.En kısa zamanda oralara çıkmak
gerekiyor.

Mehmet ustam sezon kapanmadan bekleriz ozaman seni. Dağ sevdanızı hatırlattıysak ne mutlu bize ayrıca. Dağlardan kopmamak lazım aslında. Ben yıllarca kampçılık yaptım yürümekten bıktımda aldım motoru :) artık onla çıkıyoruz işte . Hiç kayak tecrübem olmadı ama bu sezon olacak inş. :)

Ercan Göçmen ise sıradışı bir şey yapmak istediklerini belirterek, "Tatlı su motorcusu değiliz. Kar motorcusuyuz. Her koşulda kullanmaya çalışıyoruz. Kendim bilgi işlem uzmanıyım. Hafta sonlarını böyle değerlendirmeye çalışıyoruz." diye konuştu. -Cihan haberden alıntıdır-

Size tatlı su motorcusu diyen ölsün (yok be ölmesin tekeri patlasında lastik tamir spreyi bulamasın inş.) :p

Süpersiniz arkadaşlar daha ne deyem :rendeer: :rendeer: dencek tek laf bende isterem Bursaya geldiğimde bi Uludağ gezisi :cat:

Egeli ustam sen gel uludağ bizim ;) Çıkarız her türlü kar kış gece gündüz :) Bu arada o röportajda oynamışlar abi direk bizim söylediklerimizi yazmamışlar :D

Eyvallah Ercan kardeşim sanırım mart ayı içerisinde uğrucam sizin oralara bu sene güzel giden havalar sezonu erken açtıracak bana herhalde :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar