Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kırmızı-siyah ha aynı tonda kırmızı jant olabilir..gride olabilir..
ben yediremiom görmeden karar veremem...nette de arastırdım bulamadım...bende ne renk yapsam gider fln ..kararsısım.. :silent:

...

Griye boyanmışı var sahıbındende volkan bence güzel olmamış kırmızı daha bir güzel olur gibi geliyor bana.
Bu arada benim motorun arka kuyruğunun olduğu fotoğraf var mı sende varsa yükleyebilirmisin buraya?

Volkan sende gri cok gri gider sana bide kirmizi
ama bizimkilerde (kirmizisiyah) gri pek acmaz
govde rengi kirmizi olabilir ama bence gold baska hava katar :)

Griye boyanmışı var sahıbındende volkan bence güzel olmamış kırmızı daha bir güzel olur gibi geliyor bana.
Bu arada benim motorun arka kuyruğunun olduğu fotoğraf var mı sende varsa yükleyebilirmisin buraya?

ha gördum onu o motoru komple boyamamışş traşş duruoo...benımde kırmızı agır basıo..
du bakayım
yok agaa

Evet arkadaşlar pazar günü biraz fotolamaya çalıştım yeni motorumu buyrun iyi seyirler :mrgreen:

ilk önce hatalarını çektim bunlar hep masraf pufff:salut::
1000836k.jpg

sol grenaj
1000837ee.jpg

sağ grenaj
1000839z.jpg

alternatördeki çizikler ve tanımlayamadığım şey :D bu yuvarlak içindeki şık şıklı icad nedir arkadaşlar :silent:
bunedir.jpg

debriyajdaki bu lekeler galiba su hortumunun yırtılmasıyla antifriz suyu
1000848c.jpg

bunlarda çıplak F fotoları +18 :p
1000852.JPG

1000847i.jpg

1000845js.jpg

1000851u.jpg

1000854p.jpg

Saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Volkan egsozu kesss :p

Evet arkadaşlar pazar günü biraz fotolamaya çalıştım yeni motorumu buyrun iyi seyirler :mrgreen:

ilk önce hatalarını çektim bunlar hep masraf pufff:salut::
http://imageshack.us/a/img51/3319/1000836k.jpg

sol grenaj
http://imageshack.us/a/img7/3197/1000837ee.jpg

sağ grenaj
http://imageshack.us/a/img7/6643/1000839z.jpg

alternatördeki çizikler ve tanımlayamadığım şey :D bu yuvarlak içindeki şık şıklı icad nedir arkadaşlar :silent:
http://imageshack.us/a/img339/1573/bunedir.jpg

debriyajdaki bu lekeler galiba su hortumunun yırtılmasıyla antifriz suyu
http://imageshack.us/a/img33/938/1000848c.jpg

bunlarda çıplak F fotoları +18 :p
http://imageshack.us/a/img40/1638/1000852.JPG

http://imageshack.us/a/img849/5543/1000847i.jpg

http://imageshack.us/a/img689/1043/1000845js.jpg

http://imageshack.us/a/img845/1107/1000851u.jpg

http://img72.imageshack.us/img72/6214/1000854p.jpg

Saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Volkan egsozu kesss :p

ayırlı ugurlu olsun oceliklee :)

senın grenajlarda pek bişi yok yaa ınce bi işcilikle lokal boyaylaa olurr iş sticker fln gerek yok bence..

hım bide aldıgın kişi sölememiştir kesın yağ pompası değişmiş yada tamir yapılmış...

o lekelerde antifiriz değil...yağ akmışş ve akan yagı silmek yıkamak yerine balata spreyıyle temizlemişler onun lekeleri ;)

o kırmızıyla gösterdiğin yer aga motoru rolantide calısırken cevir egsoz sesini değiştirio o egsoz desibel ayarı o :)

evett egsozu gördum aynıı egsozlar bi senın egsoz stıckeri yenı tıp akreplerde olan stıcker..benım egsozun stıcker da can cekisiyo cıkarıp yenısını almam lazım ama kıyamıyom orjınal orjınaldır diye :)

ha bide arka dısk diyor ki ben 40 bın km devirdim abii diyor...

ha birde :D o kırmızıyla isaretlidiğin yer desibel değil :) rolanti ayarı :) :p

saygılar guzel motor

hacım Saolasın Allah cemi cümleye kaza bela vermesin :)

grenajları böyle takıp kullanıcam biraz ekonomiyi düzeltesiye , şimdi bu kırmızı kuşakları renk fark ediyo onun için komple boyayım dedimde bakalım hayırlısı :)

aynen bilmiyom dedi :) açılmamış gibi duruyordu ama yani sıvı conta filan yok civatalardada iz yoktu ne bilem:silent:

Allah dan diski uzaktan çekmişim yakın çekim yapsam neolurmuştu :p inşallah düşülmemiştir yaaa puff içime kurt düşürme hacı :D

çelişdiğin konuyu açarmısın :D desibel ayarı diye bişi mi var başka yerde...rolantisi 1de normal mi :D

tekrar saolasın..

hacım Saolasın Allah cemi cümleye kaza bela vermesin :)

grenajları böyle takıp kullanıcam biraz ekonomiyi düzeltesiye , şimdi bu kırmızı kuşakları renk fark ediyo onun için komple boyayım dedimde bakalım hayırlısı :)

aynen bilmiyom dedi :) açılmamış gibi duruyordu ama yani sıvı conta filan yok civatalardada iz yoktu ne bilem:silent:

Allah dan diski uzaktan çekmişim yakın çekim yapsam neolurmuştu :p inşallah düşülmemiştir yaaa puff içime kurt düşürme hacı :D

çelişdiğin konuyu açarmısın :D desibel ayarı diye bişi mi var başka yerde...rolantisi 1de normal mi :D

tekrar saolasın..

Yok hoxa celiski deil bea :) rolanti ayari orasi..ve rolantiyi motor 80 derecede iken 1.200 e ayarla..80 derece onemli..
Yakindan uzaktan disk siritio hocam .. tramer ne dio km cikmiomu..

...

Bak şimdi motorun alt karter açılmış gbi duruyor fotoğraflarda siyah silikonla kapanmış gibi.
Grenajlar daha önce boyanmış zaten altından eski astar çıkmış.
O kırmızı yuvarlak içine aldığın yerde rolanti ayarı oradan hava ayarı açılıp kapanarak rolanti yükseltip düşürülebiliyor.
1000 devir çok az 1300 civarına ayarla yoksa konjektöre çok yük biner.
Bu arada ne kadara aldın sen motoru?

tramerde muayeneleri filan çıkıyodu bunun için gönderdim hiç bişi çıkmıyo yani fenni muayene bilgilerine ulaşamadım düşürülmüşse organize ekip tarafından çok güzel düşürülmüş :p

trameri temiz kazası belası yok

şöylede düşünemezmiyiz kmsi hep şehir içinde yapılmış fren sık kullanılmış :D evet evet böyle düşünelim insanlarda merak uyandırmayalım :p

Bugün jantları felan söktüm. Yarın boyaya veriyorum son kararım altın sarısı olacak. Arka kuyruğumunda boyası ii değildi onuda boyatmışken orjinal rengi siyaha çeviriyorum...

hayırlısı olsun yeni motor alanlara.
dostum km düşürülmemişte olabilir belki adam satıcam diye hiç masraf etmemiştir motora demem o ki arka balatası bitmiş ve değiştirmeden kullanmış olabilir bu da diski yer,bi balataları kontrol etmelisin durum nedir.

kazasız sürüşler herkese..

tramerde muayeneleri filan çıkıyodu bunun için gönderdim hiç bişi çıkmıyo yani fenni muayene bilgilerine ulaşamadım düşürülmüşse organize ekip tarafından çok güzel düşürülmüş :p

trameri temiz kazası belası yok

şöylede düşünemezmiyiz kmsi hep şehir içinde yapılmış fren sık kullanılmış :D evet evet böyle düşünelim insanlarda merak uyandırmayalım :p

Motorun hayırlı olsun bence km doğru büyük ihtimalle için rahat olsun egzost manifoldlarından belli seleside gayet yeni gibi fakat kimler kullandıysa kötü kullanmışlar çok acemiler geçmiş üstünden ama plakası gayet güzel debriyaj tasındaki lekede yağ lekesi belli ama nerden gelmiş fikrim yok kazasız belasız kullan...

saolun arkadaslar Allah size daha iyilerini temizlerini veersin..

seleye ozellikle baktim kmsinin degerindeydi yipranma yok acaba yeni kilif mi dedim ama fabrika kesimlerini gorunce tatmin oldum ve piril pirildi...
ufak bi ayrintiyi fotolamayi unutmusum buyrun buda ustunden cikan akusu...
img20130212105959.jpg

img20130212110054.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Volkan haftaya jantları boyatıyorum resmi atarım...
Bu arada ürün fiyatı aldım Eskişehirden uygun geldi ama bana ne dersin

4 Adet NGK İridium Buji 120
Hava Filtresi 100
Yağ filtresi 25
Zincir Spreyi 25
Castrol 4Lt 100

Senin far siyahya Power Bronze far lensi denilen ürünmü. Montajı Kolaymıdır acaba...

bugun ozmert motora gittim grenaj vidasi almaya aman kaybetmeyin dusurmeyin :)tanesi 4tl made in japan..:p

Serkan hacim senin ozmert motorla kan bagin mi var :D yag filtresine 35dedi 30 olurmus ::rantinp:::rantinp:castrol 4litre yagi sordum ona 100dedi hemfikir olduk :p

bugun ozmert motora gittim grenaj vidasi almaya aman kaybetmeyin dusurmeyin :)tanesi 4tl made in japan..:p

Serkan hacim senin ozmert motorla kan bagin mi var :D yag filtresine 35dedi 30 olurmus ::rantinp:::rantinp:castrol 4litre yagi sordum ona 100dedi hemfikir olduk :p

ya bugün batmandan temin ettim hemde daha iyi fiyatlara.

Castrol 10 40 Magnetic 4Lt Bölge Distribütöründen 60.00 TL
Yağ Filtresi (Orjinal Mazda 323 ile bizim filtre aynı) 10.00 TL
NGK IMRC9-9H 4 Adet 180.00 TL

işimi görmüş oldum...

Ayrıca akşam kuyruk siyaha boyandı.. Vernik öncesi 600F ve Honda stickerlerini yapıştırdım. vernik üstüne olacak. Renkler süpriz olsun bakalım beğenecek misiniz..
jantların boyasını da ustam almış ben çok beğendim bakalım hayırlısı...

Volkan Far Lensi için cırt tavsiyeni resimlerle bekliyorum...

işimi görmüş oldum...

Ayrıca akşam kuyruk siyaha boyandı.. Vernik öncesi 600F ve Honda stickerlerini yapıştırdım. vernik üstüne olacak. Renkler süpriz olsun bakalım beğenecek misiniz..

konuyu tam okumadım ama o magnatec yağ araba için motora koymayı düşünmüyorsunuz değil mi ?

işimi görmüş oldum...

bujı normal fiyatıı..ama bil ki omurluk 100 bın arkana bakma...

ama hocam onceliklee o dediğin yagı ve filtreyi sakın ama sakın kullanmayın !!!

yağ araba yagı ve arabanın cevirdiği devir en faz la 5 bın..motorun cevirdiği devir 15 bın !!!hem yağ hem filtre iş yapmaz en kısa surede yağ pompan tırt motoru kucagına almaya kadar yolu var.. ::yanliss: :farao:

...

işimi görmüş oldum...

Aldığın ya full sentetik değil ama castrolüde F lerde pek tavsiye etmezler ayrıca eğer açmadıysan geri vermeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar