Merhaba bugün zinciri gererken farkettimki. Sol taraf kontra somunlu olan uzun çubuğun dönerli kısmı yiv atmış pulmu koyalım oraya bu parça tedarik edilirmi?
DOSTLAR benim benzinb göstergesinin ampülü patlamış..
o ampülü degişmek işçin kafa gtenajının komple sökülmesi mi lazım..
yoksa tur camını sökmek yeterli olşurmu??
başka bi yöntemi varmıdır__?
Çok şükür Abi'm iyimim umarım sende iyisindir sagolasın oradan alayım ben kendim degiştirebilirmiyim sıkıntılı olanı değişsem diğeri dursa olurmu?birde sfr sarı zincir varmış oringli gevşemiyormuş çok kalın ama tavsiye edermisinAziz kardeşim, selam, nasılsın iyimisin ? Umarım her şey yolundadır. Bence onaraya çalışmak için uğraşmaya değmez. Al yenisini olsun bitsin.
http://www.motoay.com/default.asp?say=9&urun=457
Buradan alışverişim var, güvenilir bi işletmedir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Uygun el aleleri ile kafa grenıjını komple sökülmesi gerekemden de yapabildiğini söyleyen bi ark..olmuştu ama, böyle bile olsa hayli zorlanırsın. Panelin altına ulaşmanın en kolay yolu aslında uzun zaman alsa da kafayı komple sökmek ne yazık ki. Ampulü değiştirmek çok basit, ama o küçüçük ampülün değiştirilebilmesi için kafanın komple öne alınması oldukça zahmetli bi işçilik.
bugün degiştirdim..
kafa grenajını sökmedik...
sadece km saatini söktük 1 saat ugraştırdı..
hepsini yeniledim..beyaz led taktım..
beyaz daha hoşuma gitti..
arka plakalık ışıgı ve ön park ampulu de bundan..
http://a1302.hizliresim.com/16/9/jyrfc.jpg
Bide ben bu arka amörtisörü hiç oynamadım aldığımdan beri yumusaktamıdır orijinali nasıl anlarız
bugün degiştirdim..
kafa grenajını sökmedik...
sadece km saatini söktük 1 saat ugraştırdı..
hepsini yeniledim..beyaz led taktım..
beyaz daha hoşuma gitti..
arka plakalık ışıgı ve ön park ampulu de bundan..
http://a1302.hizliresim.com/16/9/jyrfc.jpg
Çok şükür Abi'm iyimim umarım sende iyisindir sagolasın oradan alayım ben kendim degiştirebilirmiyim sıkıntılı olanı değişsem diğeri dursa olurmu?birde sfr sarı zincir varmış oringli gevşemiyormuş çok kalın ama tavsiye edermisin
Bide ben bu arka amörtisörü hiç oynamadım aldığımdan beri yumusaktamıdır orijinali nasıl anlarız
hımm bunları okumak iyi oldu..Ümit, keşke led takmasaydın.ilk etapta çok şık duruyor ama ömrü kısa oluyorale: iki kere led taktım gösterge ışıklarına toplamda 3 ay gitti
r: parasında pulunda değilim ama söküp takması epey zaman alıyor.umarım senin ledler uzun vadede işe yarar :cat:
arkadaşlar feyizoğlu internet sitesinden michelin lastik almayı planlıyorum acaba son kullanım tarihlerinde falan problem varmıdır yoksa güvenilir mi bi bilgisi olan var mı?
hüseyin mercekli işi yattı bizimçok kötü oldu yahu bu gümrük ne bela birşeymiş.
ama bi yerden fiyat almıştım ben 125 e verecekti. türkiyeden. olmadı ordan alırız ne yapalım
ama baktım da o da fiyat arttırmış.
http://www.bizimmotor.com/CBF 150 Yedek Parça Listesi?product_id=963
135 falan yapar diye tahmin ediyorum. havale ile. konuşmak lazım hafta içi..yarın bi arayayım bakalım ne diyecek. şimdilik 15 tane diyelim.
sanırım 15 tane çıkar formdan
siteden alırız, ödemeyi havale yaparız göndeririz 130-135 artık ne olursa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
arkadaşlar yurt dışından getirtecektik çok ucuza ama olmadı malesef
hüseyin düşürdün aklıma..aradım site sahibini. bize en uygun fiyatı verecek. oradaki satış fiyatı 138 tl iken 125 tl demişti bana. ama şu anda satış fiyatı 148 tl olarak görünüyor.
ben yine 125 tl lerden falan bahsettim o fiyattan ver diye ama alış fiyatını vs hatırlamıyor. muhtemelen o fiyattan vermez minimum 130 tl der. ki, 130 için ısrar edeceğim.
ödeme havale yoluyla yapılacak ve havale yapınca sitede ürün altında bulunan telefonla sipariş bölümüne adres bilgilerimizi yazıp göndereceğiz.aynı gün kargolanacak
bu arada, kargo ücretlerini de görüştüm. ortalama 13-14 tutar dedi. 1 ürün için o kadar kargo ücreti çok dedim. iş yaptığı kargo firmaları ile anlaşmaya çalışacak bizim için en uygun hangisi ise o kargo ile gönderecek. ürün kutusunu ölçecek ona göre fiyat alacak.7-8 tl de diretirim onu. kargo ücretleri çok uçuk geleceği için onu da ayarladık sanırım. ürün + kargo ücreti göndereceğiz, kargoyu en uyguna getireceğiz.
ben şimdi alamam öbür aya inşallah![]()
evet ama burda yazdım o kadar tam ayarladım getirtecem derken gümrük sorunu çıktı.sonradan öğrendim tabiki.
neyse. o zaman sayı alalım. +1 benden
montaj işi için de konu açmak lazım..
ürün için tıklayın
o kadar yazdım yazdım pc kapandı boşa gitti
arkadaşlar anlaştık
kargo dahil 145 tl ye. öbür aya alabileceğim ben
sitede üye olan olmayan herkez alabilir yeterki referans motosiklet.net versinler
patron indirimi fazla yapmamış tanışmak isterim kendisi ile.
site sorumlularından ismail bey var. onunla irtibat kurdum o da sitemizin üyesi imiş. kendisi konumuzu takip edenlerden
ürünler %100 garanili sorunlu olan ürün iadeli olacak paranızı tekrar alabileceksiniz yada yenisi gönderilecek
buna kefilim. yoksa dükkana motorla dalarım patron masasına kadar
işin şakası, durum bu
ismail bey yorumunuzu bekliyoruz
saygılar