Ailemin Durumu Şu Aralar iyi Değil Ankarada Günlük çalışıp para kazanacak yer?

18 yaşındayım Ailemin durumu bu aralar iyi değil borçlarımız çok birikti benmde çalışıp harçlıgımı cıkarmam lazım günlük çalışıp para kazanabileceğim yerler arıyorum bilgilerinizi sunarsanız sevinirim . Teşekkür ederim ...

zengin semtlerin birinde saat 19:00dan sonra yemek paket işi yap.

Güzel kardeşim,
ehlıyetın var ise eğer,
her turlu hazır yemek servıslerı,,pizzacılar,,tavukcular ve bilimum tel den siparıs alan yerlerde,
part tıme iş imkanları mevcut,
sabah 7 öğlen 12,
öğlen 12 yıne öğlen 3,
ve daha bır cok secenek var,
gıdıp sorustup konus cesaretını topla,
Utanılacak sıkılacak bişiy yok,
iş bu hırsızlık değilki,
garsonluk yap,,yaya pizza tasımacılıgı yap yakın caddelere vs...

Partime is sanirim gazete dagitiminda is bulmaman imkansiz gibi.hayirlisi olsun hakkinda

Partime is sanirim gazete dagitiminda is bulmaman imkansiz gibi.hayirlisi olsun hakkinda
Ben derimki gazete dağıtım işine girme, gazete paralarını da motorculara toplatıyolarmış, paraları ödemeyenler olursa maaşından kesiyolarmış, gazeteleri alıp almadım diyen para ödemeyenler de oluyormuş.

kardeşim eğer ehliyetin varsa direk kızılay dominosa git ehliyet olduğu sürece sualsiz alırlar. Eğer kızılar şöfor aramıyorsa başka şubelere yönlendirin beni de. Esat şubesi de alabilir. Dominosta gerek yarı zamanlı gerekse tam zamanlı iş bulursun.

Kardeşim Evinde bilgisayarın varsa online oyunlarda para kasıp sitelere satabilirsin bu çok iyi bir gelir kaynağı aylık bin 2 bin tl ( bu tabi bilgisayarının özelliklerine bağlı en köti i5 intel 8 gb ramlı bi pc şart) kazanabilirsin sinir yok stres yok işe geç kaldım derdi yok maaşımı vermediler derdi yok eğer böyle bi pc nin varsa ben sana heryoldan yardım edebilirim özelden pm atabilirsin

Kardeşim Evinde bilgisayarın varsa online oyunlarda para kasıp sitelere satabilirsin bu çok iyi bir gelir kaynağı aylık bin 2 bin tl ( bu tabi bilgisayarının özelliklerine bağlı en köti i5 intel 8 gb ramlı bi pc şart) kazanabilirsin sinir yok stres yok işe geç kaldım derdi yok maaşımı vermediler derdi yok eğer böyle bi pc nin varsa ben sana heryoldan yardım edebilirim özelden pm atabilirsin

Mesela hangi oyunlar hocam çok yüksek levelli falan olmalı

Dostum oto sanayileri ve lokantaları araştır.Ayrıca kimi fabrikalar gündelik işçi alıyorlar araştır fazla saat çalıştırıyorlar ama iyi para veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar