TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Böylede bişi anlatamayız ki, sen sor biz cevaplayalım.

motoru aldıgım arkadaş kitapçıgını kaybetmiş hiçbişey bilmıyorum mesela depo muslugu şuan aşagı dogru kapalımı acıkmı yedektemı motorun havadanlıgı nerde yakıt tuketımı nedır şuan 3600 kmde bakıma nezaman goturmelıyım yardımı olursanız sevınırım.

bizde buralardayız hyosung almış olmam sizi terkettim anlamına gelmez..benim için önemli olan motor değil motorcudur.motorlar gelip geçicidir.dostluğumuzun devamı için aynı marka motorlara sahip olmamız gerekmez.seviyorum ben sizi.
önümüzdeki en yakın organizasyon fuar. fuarda görüşmek üzere:rendeer:

beyler hgsi kaska yapıştırın bence motorun üzerinde onu sökkerler sökemeselerde yapıştırdığın parçayı söküp götürürler kask en mantıklısı bende ogs var cebime koyup öyle geçiyorum

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Selamlar ahali .. Evde yat yat Kafayı yıcem artık .. Bu gidişle bu tatili kısaltır dönerim İstanbula bian önce ..Ztn burdada ortam yok :p

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
arkadaşlar 1012 tvs var benim direksiyonunu yükseltemiyorum varmı bilgisi olan.yoruyor uzun yolda.

yükselmez kardeş .. son kasa apachede M direksiyon var 3 parçalı .. Racing tarzı bı direksıyon ve oturus pozısyonu var zaten .. Senin gibi şikayet eden bi abimizin direksiyonu eski kasa direksıyonla değiştirmişlerdi Sürat motorda .. ancak böyle çözersin direksıyon mevzuunu .. hem ne kdr uzun yol yapabilcen ki , olsun o kdr yorgunluk :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bi Gidemde Sirkecideki motorcularda takılayım biraz :D güzel planlarım var ..

motorun kafasını koruma demiri tak bence en ufak bi kaza sana 300 tlden fazlaya malolabilir.hayrını gör bu arada :thumleft:

motorun kafasını koruma demiri tak bence en ufak bi kaza sana 300 tlden fazlaya malolabilir.hayrını gör bu arada
:thumleft:

söyledıklerını dıkkate alıcam motoru enaz 3 ay yatacak malum ehlıyet falan bıde forumda uzun sure motoru kullanmıcaksanız aku kutup başlarını cıkarın yazıyo bunu sorarken utanıyorum ama bunun akusu nerde ve nasıl ulasırım :pale:

hayırlı olsun.buarada atilla abi ve ben apacheleri satmasaydık senle beraber hem apachesi hemde loganı olanlar olarak çoğalacaktık:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

akü sağdamı soldamıydı unuttum yan tarafda anahtarla açılan yerin içinde

eyvallah ağolasın bellımı olur belkı bıgun bende kanunı alırım logan ve kanunı sı olanlar olarak çoğalırız :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
söyledıklerını dıkkate alıcam motoru enaz 3 ay yatacak malum ehlıyet falan bıde forumda uzun sure motoru kullanmıcaksanız aku kutup başlarını cıkarın yazıyo bunu sorarken utanıyorum ama bunun akusu nerde ve nasıl ulasırım :pale:

Aku sag tarafta anahtarla acilan kapagin altinda .. Sol tarafta hava filtresi var zaten orayi bosver .. Hem bence sagina soluna wd40 sk birak bisi olcagini sanmam .. Bnmki 1.5ay yatti sogukta ,tek mars calismisti .. Hayirli ugurlu olsun bu arada guzel bi secim apache :) canlanmis buralar guzel guzel :D nihat agaa ne cabuk unuttun apacheyi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar