kocaelinden motosiklet,hurdalığı

abi 2 tane scooter motoru lazım sadece motor kısmı ama tahminen ne kadar fiyatları biliyormusun

böyle şeyler gördümmü pek üzülürüm. Milli servet sonuçta. Daha 5-6 yıllık Hsun Scooterlar - Yamahalar - Hondalar - Honda Bali'ler - Aprilia bile var. BWS ler.. Ööööhöööö...

Ama yedek parça iyiliği işte. CG ve ler için iyidir...

Kocaeli İl Temsilcisi
bu gün yine hurdslıktaydım ortalığı tlan etmişler :) yer açmak için :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Kocaeli İl Temsilcisi
13 OCAK 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN ARTIK KOCAELİNDE MOTOSİKLET HURDALIĞINDAKİ MOTOSİKLETLERİN TÜMÜNÜN ELDEN ÇIKARILMASI VE BİRDAHA MOTOSİKLETE DAİR EN UFAK BİR OLAYIN OLMAYACAĞINDAN DOLAYI , KOCAELİNDEKİ MOTOSİKLET HURDALIĞI KALDIRILMAKTADIR , İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYRULUR.

Son olarak alabildiğim son motosiklet budur :) kurtarabildiğim :)

Bak bu kötü olmuş :pr: üzüldüm şimdi,hurdaları değerlendirip ortaya bir şeyler çıkartan insanlar için altın madeni gibi bir yerdi orası,kaldırılması cidden kötü olmuş :salut:

paşam, ben burada ağlamaya başladım içim gitti yahu, senin ağlayası olman normaldir :bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
paşam, ben burada ağlamaya başladım içim gitti yahu, senin ağlayası olman normaldir :bounce:

son olarak serdar ağabeyim ve bana bir şeyler nasip oldu ama ben bulurum yeni kaynaklar :) bu gün bir arkadaşla konuşuyorduk başka bir yerdede varmış araştıracam :)

ARKADAŞLAR..................

DÜN BEN DE ARADIM ARTIK YAPMIYORUZ DEDİLER.. ORALARDA BAŞKA VAR MI DEDİM BİLDİĞİNİZ. BİZİM KADAR GENİŞ YAPAN YOK DEDİLER UFAK TEFEK ŞEYLER SATANLAR VAR AMA İLGİNİZİ ÇEKMEZ DEDİLER.. BENDE ARAŞTIRDIM GOOGLE DAN BALIKESİR-EDREMİTTE VARMIŞ HALEN DURUYOR MU BİLGİM YOK

Kocaeli İl Temsilcisi
ARKADAŞLAR..................

DÜN BEN DE ARADIM ARTIK YAPMIYORUZ DEDİLER.. ORALARDA BAŞKA VAR MI DEDİM BİLDİĞİNİZ. BİZİM KADAR GENİŞ YAPAN YOK DEDİLER UFAK TEFEK ŞEYLER SATANLAR VAR AMA İLGİNİZİ ÇEKMEZ DEDİLER.. BENDE ARAŞTIRDIM GOOGLE DAN BALIKESİR-EDREMİTTE VARMIŞ HALEN DURUYOR MU BİLGİM YOK

izmitte bir yer daha var diyorlar , yalan yanlış emin değilim ama araştıracağım :)

bu arada edremit bana çok uzak ancak googleden bakarız sanırım :)

:) edremit uzak evet ama malzeme lazım olunca gözün görmüyor ustam

izmitteki yeri varsa bulmak lazım hakketen böyle yerler çok lazım

METAL BARda takılmayız biz HURDACIDA TAKILIRIZ :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar