bırakın bu ayakları ya yok freni tutmuyomuş yok gaz kolu dizel araba gibiymiş niye 2009 model hyosungla 2011 hondayı kıyaslıyosunuz ? 2011-2012 Hyo yu kıyaslayın bakalım aranızda kaçınız aradaki kalite farkına şahit oldunuz .Aldığınız 2009 hyosung orjinal km demiydi?Ben 2011 yılında 2007 model hyosung aldım hiç bir sorun yaşamadım hiç bir pişmanlıkda duymadım. sıfırınıda aldım 2012 model şimdi onu kullanıyorum mükemmel fren performansı var .Herhangi şikayetim olsa sıfırını almazdım böyle kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıtlmayın.Son olarak burda model bazında kıyaslama yapıyoruz Hyosung honda dan daha iyi bir markadır demiyoruz.
Sakin ol brütüs senin motoruna poh atmadık.Mükemmel fren performansı var diyorsunuz daha once hangi motora bindinizde bir kıyaslama yapıyorsunuz.
2008 model cbr125'im vardı hyo'dan daha iyi frenleri vardı. Ve hala bence cbr250'den de daha güzel freni var.Yeni kasanında eski kasanında.
2006 model yamaha XT660x im vardı sanırım frene basınca kendinizi geri doğru itmeniz gerekirdi öyle bi fren vardı ki çoğu kez onume atlayanlardan o frenler kurtardı beni.
Bunlar benim kendi kıyaslamamdır.zaten bende söyledim yeni kasalarda frenleri düzeltmişler diye ama denemedim hakkındada bişey yazmadım.