[İstanbul MT] 9 Şubat 2013 (Avrupa) Buluşması

Hoop 1 dakika :D Yaşım 15 ve en küçük ben olucam inşallah :) Gelebilirsem cumartesi günü ordayım :)

Rr6

Hoop 1 dakika :D Yaşım 15 ve en küçük ben olucam inşallah :) Gelebilirsem cumartesi günü ordayım :)

tamam senide yazıyorum :)

Katılım Listesi Şuan

1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun
4) fromghetto
5) dogus2006
6) fast_driver
7) ruby66
8) Nolann
9) ?

başka katılmak isteyen:rendeer:

hava pek iyi olmayacak gibi bizim burasıda oraya çok ters ama gelmeye çalışacağım. Bi de ben pek oraları bilmem bana yardım edersin dimi Rr6. o zaman listeyi şöyle yapalım
1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun
4) fromghetto
5) dogus2006
6) fast_driver
7) ruby66
8) Nolann
9) Adem ind

Rr6

hava pek iyi olmayacak gibi bizim burasıda oraya çok ters ama gelmeye çalışacağım. Bi de ben pek oraları bilmem bana yardım edersin dimi Rr6. o zaman listeyi şöyle yapalım

tabiyki ederim:cat:

Şuanki Katılım listesi..

1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun
4) fromghetto
5) dogus2006
6) fast_driver
7) ruby66
8) Nolann
9) Adem ind
10) ?

yokmu daha arttıran ? :)

yarın herhangi bir gezi söz konusumudur? mağlum yarın sağanak yağışlı gösteriyor hava.. bakırköy kartaltepede kırtasiye dükkanının içinde yatıyor motor hava dolayısıyla.. yarın dersane var yetişebilirsem gelmeye çalışırım..

tabiyki ederim:cat:

Şuanki Katılım listesi..

1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun
4) fromghetto
5) dogus2006
6) fast_driver
7) ruby66
8) Nolann
9) Adem ind
10) ?

yokmu daha arttıran ? :)
Batuhan bana harita ile nerede buluşacağımızı gösterebilir misin? yarın zaten ararım konuşuruz :wiinkk:

arkadaşlar kusura bakmayın yarın yapacağım sapanca turundan dolayı ben gelemiyorum inşallah başka bir sefere bi buluşma yada turda buluşuruz katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler.
kendinize ve motorunuza iyi davranın.....

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
işlerim erken biterse bende katılabilirim...

Rr6

Batuhan bana harita ile nerede buluşacağımızı gösterebilir misin? yarın zaten ararım konuşuruz :wiinkk:

adem siteye nasıl fotoğraf yükliycez bilmiyorum ama bakırköy zaten çok meşur bilindik biyer orda bi taksiciye sorsan tarif eder yolu.. yaklaştığında da ben tarif ederim sana:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:21 ----------

işlerim erken biterse bende katılabilirim...

telefon numaramı kaydederseniz buluşma sürecinde haberleşebiliriz:cat:

Rr6

Arkadaşlar Bugün pek internette olamıycam buluşmayada saatler kaldı zaten, saat tam 2 de carousel in mc donalds tarafındaki kapısının önünde olup sizleri bekliycem.. sorularınız için bana telefon açabilirsiniz:rendeer:

evet isimleri yazanları görelim kim niye gelmedi :D koskoca forumda avrupa yakasında 10 kişi gelicem diyor buluşmaya 4 kişi çıkıyor..

Hayır ne bekliyodun anlamıyorum cidden.. 2gün önce üye oluyosun, ilk mesajlarından biri etkinlik başlığı açmak oluyor.. 20kişi motorlarıyla birlikte senimi bekleyecekler sanıyordun? Ortam çocuğumu olacaktın.
Herşeyin bir adabı usulu var.

Rr6

Hayır ne bekliyodun anlamıyorum cidden.. 2gün önce üye oluyosun, ilk mesajlarından biri etkinlik başlığı açmak oluyor.. 20kişi motorlarıyla birlikte senimi bekleyecekler sanıyordun? Ortam çocuğumu olacaktın.
Herşeyin bir adabı usulu var.

sitenin sahibi erhan abiye sorarsan 2006 dan beri benim bu forumda aktif olduğumu anlarsın benden 6 sene sonra kayıt olmuşsun:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar