[Yalova - MT]

Durumum kötü abi benim,Allah kurtarsın :mrgreen:
amin:mrgreen:

Öğrenci adamlar mı anlamadım öğrenci adam mı cık cık cık cık yakıştıramdaım Erdem beyefendiler :queen::queen::queen::queen:
Buyrun buyrun bakın resimde ne var. Artık işsizim ve bundan çooook mutluyum :D :D :D :D....

http://img547.imageshack.us/img547/3423/ekranalntso.png
evet arkadaşlar yarın 6 gibi migrosun orda buluşalım..tamammı..

Moderatör
erdem m]sa't olursa onun münübüsü var karşılayabilirmi// olmassa eğer terminalden münübüse binip heykelde inersiniz ordan karşılarız..

Moderatör
erdem m]sa't olursa onun münübüsü var karşılayabilirmi// olmassa eğer terminalden münübüse binip heykelde inersiniz ordan karşılarız..

Ha bak o da olur, nerde inerseniz inin la, yerinizi bildirin alırık biz sizi Öğrenci ve işsizler :)

soa

olur aban uyar karamürselden geliriz merkezde ineriz bn öle bir şansımız olduğunu bilmiyordum :D:D:.. Uyar mı sana uğurum

soa

Tebrikler Berkay... Artık inş. mühendisi oldun yolun ve bahtın açık olsun.
Olur ya müsait olursam "patates üssü"ne uğrar bi hoşgeldin deriz umarım.

Saol abi inşallah. Hepimiz için yolumuz bahtımız açık olsun inşallah. Buyrun gelin abi tanışırız inşallah...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu akşam Berkay kardeşimle bizi mükemmel ağırlayan Mevlüt abime,Erdem abime,Emre kardeşime çok çok teşekkür ederim. Çok keyifli güzel bi akşam oldu. Özlemişiz sizleri :) Resimleri de atmak için çok uğraştım fakat pcden mtye giremedim. Yarın insallah atacağım. :)

Bu akşam Berkay kardeşimle bizi mükemmel ağırlayan Mevlüt abiye,Erdem abiye,Emre kardeşe çok çok teşekkür ederim. Çok keyifli güzel bi akşam oldu. Özlemişiz sizleri :) Resimleri de atmak için çok uğraştım fakat pcden mtye giremedim. Yarın insallah atacağım. :)
biz teşekkür ederiz herzaman bekliyoruz sizi. bizde çok eylendik ve mutlu olduk. rahat rahat sorunsuz varabildiniz mi bari :)

Moderatör
Bu akşam Berkay kardeşimle bizi mükemmel ağırlayan Mevlüt abime,Erdem abime,Emre kardeşime çok çok teşekkür ederim. Çok keyifli güzel bi akşam oldu. Özlemişiz sizleri :) Resimleri de atmak için çok uğraştım fakat pcden mtye giremedim. Yarın insallah atacağım. :)

Her zaman bekleriz, başımızın üstünde yeriniz her daim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün atamadığım resimler :)

resim001ck.jpg

resim002li.jpg

resim003qd.jpg

resim004y.jpg

resim009sv.jpg

resim012qi.jpg

resim013g.jpg

resim016e.jpg

resim020t.jpg

resim021cq.jpg

resim023k.jpg

ayaklarınıza sağlık arkadaşlar güzel bir akşam geçirdik hep beraber.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....:rendeer:

2010 Nisan ayında çekilmiş resimlerle ,yeniymiş gibi bizi kandırmaya utanmıyormusunuz....
Beyler müsait olabilseydim kısa süreli de olsa gelecektim,hesap uymadı. Birlikteliğiniz güzel.Misafirlere ve ağırlayanlara :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar