Merhaba Borris07
Hoşgeldin aramıza. Havaların ısınması ile mutlaka toplanmak şart oldu artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Syanur, ben kendi adıma resim falan hepsini paylaştım da sizlerden herhangi bir atraksiyon göremedim

r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Mad-blue bence en doğru tercihi yapmışsın. En azından bu motorda karar kılmakla. Motorun aslında gözle görünen bir eksik yöne bence yok. En hata kaldırabilir motorlardan biridir kendileri. Fren sistemini eğer denemediysen anlatılmaz yaşanır.
Bana göre en eksik yönlerinden biri sıcak havalarda radyatörlerin yanda olmasından ötürü fan açtığı zaman biraz sıcak veriyor,ben bütün yaz kullandım güneşin yakmasından ötürü ayaklarıma vuran sıcağı umursamadım kısaca beni etkilemedi. Düşük devir sürüşlerinde sıkıntı yok ancak V motor olmasından ötürü biraz sarsıntılı ama bence o kadar da sorun değil.
4 silindir olmasından ötürü belki yakıt fazla gelebilir ama benim şikayetim yok ben düzgün kullanımla geçen yaz 320-330 km yapabildim. Artçılı sürüşlerde sıkıntısı yok.
Bunların haricinde bence eksisi olan bir motor değil. Sana şunu açıkça söyleyebilirim ki Honda'nın motor anlamında en dayanıklı motorudur ABD'de insanlar eski kasalarının hastaları ve kendi gözümle garajlarında 2 tane olanlar gördüm.
Bence doğru tercih, Honda yaptığı aptallığı ne zaman anlayacak merak ediyorum tekrar ithal etmezse bu segmentte büyük kayıp yaşayacak ki avurapada İtalya,Yunanistan ve yanılmıyorsam İspanya hariç bütün avrupada hala başarılı satış rakamları ile
satılılıyor.