Motosiklet arıyorum bütçe 5000

Dostlar motosiklet almayı düşünüyorum ama hafif olursa iyi olur. Ağırlar beni çok yoruyor :(
İş arkadaşım Mondial 125 MH Drift kullanıyor o tam bana uygun fakat bazı tanıdıklarım mondial alma gibisinden yorum yaptı,Kafam çok karışık :( Yardımcı olun lütfen.. :pale: :pr: :salut:

O paraya guzel bi yeni kasa cbr 125 cok rahat isini gorur gorucegin ilgi de artisi bosvr mondiali honda dan sasma

Ne mondiali ya bin pisman olursun alirsan servisten cikamazsin. O paraya arkadasinda dedigi gibi cok iyi yeni kasa honda cbr r125 var onlardan al hic kafan.agrimasin

Motosikleti
Fazer8 abs
tam dicektimki hondacılar gelir şimdi ahada gelmişler dostum bendede var mhdrift sen yukardaki arkadaşın servisten çıkamazsın dediğine bakma sadece yağ değişimi için servise gidiyorum o paraya alacağın motor kısıtlı tam ortasında bi para demişin şimdi senin kanına girerler cbr cbf ciler

Honda CBR - CBF öneren dostlar : CBF hayatta almam alacağım en son motordur yani. CBR belki ama ağır biraz. Bugün Yamaha Yetkili servisine vs gittim YBR 125 için 4.300 dedi adam ,plakası vs herşeyi dahil 4.300. Sizce nasıl ?

Motosikleti
Fazer8 abs
Honda CBR - CBF öneren dostlar : CBF hayatta almam alacağım en son motordur yani. CBR belki ama ağır biraz. Bugün Yamaha Yetkili servisine vs gittim YBR 125 için 4.300 dedi adam ,plakası vs herşeyi dahil 4.300. Sizce nasıl ?

gel sana 3000 tl ye drift alalım 1300 tl yanına kalsın dostum yszık parana

tam dicektimki hondacılar gelir şimdi ahada gelmişler dostum bendede var mhdrift sen yukardaki arkadaşın servisten çıkamazsın dediğine bakma sadece yağ değişimi için servise gidiyorum o paraya alacağın motor kısıtlı tam ortasında bi para demişin şimdi senin kanına girerler cbr cbf ciler

fiyatına göre 10 numara driftlere nasıl da laf atmışlar ya. kaç sene kullandınız kaç km yaptınız da çinli çinli diye sallıyosunuz. astorojnaya aynen katılıyorum.

aman hocam 5.000 gibi iyi bir bütçen var sakın ola çinlilerle heba etme bu parayı, honda cbf 150, yamaha ybr 125, tvs rtr 150, bunlar iyi motorlardır birgöz at istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar