eralp hoca doğru söylüyor tepki konusunda ama az yaktığına ben katılmıyorum honda kehin karbüratör kullanıyor diye biliyorum
40-45 km arasimehmet sen bilirsin veya diger arkadaşlar antalya merkezden antalya serik kaç km acaba? yarın bi serik yapıcak gibiyim motorla işlalh hava bugunki gibi olur
Teşekkürler usta arka iyi ama ön frende bir sıkıntı var eskisi gibi tutmuyor mesela 30 km ile giderken sonuna kadar abandım motor 3-4 metre gitti öyle durdu. 2 ay öncesinde aynı işlemi yapınca arka kalkıyordu aynı yol hava sartlarıda hemen hemen aynı. Ön balatayı değiştirince düzelir diye düşünüyorumhayri 15000km de balataları değiştir fren leri ne sıklıkla kullandığını bilmiyorum 15000 i geçme
Teşekkürler usta arka iyi ama ön frende bir sıkıntı var eskisi gibi tutmuyor mesela 30 km ile giderken sonuna kadar abandım motor 3-4 metre gitti öyle durdu. 2 ay öncesinde aynı işlemi yapınca arka kalkıyordu aynı yol hava sartlarıda hemen hemen aynı. Ön balatayı değiştirince düzelir diye düşünüyorum![]()
3000 km bakımında neler degişiyor arkadaşlar yardımcı olur msunuz ? bakıma gidicemde
Motor yağı :silent:
ybr nin üstünde zaten oringli zincir var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
arkadaşlar bu egzoz patlama olaylarıyla sıklıkla karşılaşıyoruz umarım kronik bir sorun değildi ha birde ekzoz demişken herkesin paylaştığım video yu izlemesini tavsiye ederim böyle bişey nasıl durur
http://youtu.be/-ELb9UBgnj0
Cümleten Selamın Aleyküm.
Yarın motosikletimi servise kontrol'e götürücem fakat Daytona'ya gitmek istemiyorum. O servise 3 kere gittim ve hiç birinde memnun kalmadın ve bunu onların yüzünede söyledim umursamaz bir tavırları var. Başka kişilerden de duydum bunları.
Size sorum Alibeyköy'de Motoliz diye bir servis var. Yamaha yedek parça vs var ama Yamaha yetkili servisi mi, değil mi tam olarak nasıl öğrenebilirim? Yada nereden anlarım?
Bahsettiğim yer burası: http://www.motoliz.com/
Yardımcı olursanız bir bilginiz varsa çok sevinirim.