Yarın Ehliyet Sınavına Gitcek Kimler Var

kardes su soru kaynak nerden buldun kaynak dogrumu ben bu sekıl hatırlıom soruyu bacak ıle kalcadıydı sanırım sınavda bı arama kalcama baktım ıyı hatırlıom D: senın kaynak guvenılımı aklınamı geldı

2 bacak ile kalça arasındaki kırıkta arter C topuktan koltuk altına kadar topuktan kalçaya kadar yaptım

Ya arkadaş ilkokul cocukları gibi ne büyüttünüz yok ben sunu yaptım yapamadım açıklıcaklar zaten 10 15 gün sora unutunki kalıcaksanızda kafanız rahat etsin bi 10 gün

http://www.yeniumitsurucukursu.com/ehliyet_yasin_tutuyormu.html

bu sitede araştırdım da sürücü kursunun dediyi doğru gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

umutsuzluğa kapılma hemen birşey olmaz belki beklenmedik bi yerden doğru yaparsın cevabın için teşekürler

çıkmadık candan ümit kesilmiyosa açıklanmadık sınavdan kalınmaz

bu günde şair'liyim üzerimde heyt be

aklıma bır soruda daha geldı kardes sen bunu yapmsısınıdır gecersın

Asagıdakılerden hangısı karbonmonoksit zehırlenemsının etkısıdır dıye bı soru yanlıs hatırlamıyosam cıktı bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

arkadaslar butun soruları cıkardım ısteyen bakabılır

1 Bacak yaralanmalarında nereye baskı uygulanmalı kasıklara
2 bacak ile kalça arasındaki kırıkta arter C topuktan koltuk altına kadar
3 kimyasal yanıkta ne yapılmalı C bol suyla yıkanmalı
4 işitme cihazı kullanan hangi ehliyeti alır C b sınıfı yanlıs
5 boyun hasarı C boyunluk takmalı
6 ne zaman kesinlikle sedyeyle taşınmalı C omurga
7 ilk yardım ne amaçla yapıllır C basit bişeydi hatırlamıyom
8 ne zaman kalp masajı yapılmalı Dolasım durdunda
9 C kalpten toplar damar dokulara kan götürür
10 Sırtan nefes verme
11 ne zaman ayak kaldırılmaz C baş kanaması
12 güneş çarpmasında ne yapılır C serin yere gidilir
13 göz bebeği farklı büyüklükte vb belirtiler neyi gösterir C baş kanaması
14.karbonmonoksit zehirlenmesinın belırtılerı 1 ve 3 olcaktı 2olan aktivite artması olmaz :D

krdeşim malesef 1. soru 2.soru 6.soru 8.soru 10.soru yanlış ben 5 yanlışla kaldım tek ümidim 2.soru bacak ile kalça arası değilse cevapta topuktan kalçaya kadarsa anca öyle 4 yanlışım olur sanırım 2.soruda böyleydi :(

krdeşim malesef 1. soru 2.soru 6.soru 8.soru 10.soru yanlış ben 5 yanlışla kaldım tek ümidim 2.soru bacak ile kalça arası değilse cevapta topuktan kalçaya kadarsa anca öyle 4 yanlışım olur sanırım 2.soruda böyleydi :(

kardes yapcagın soruları yapamamıssın kolay sorular aslında 6.8 soru nası yapamadınn ama 11 soru dogru yaparsan gecıon o adel boyuutu sanrıım kalca ıle dız arasındakı kırıktı cunku sınavda kalcama baktgımı hatırlıom bır kac yerdede boyle yazmıslar ztn inş gecersın haırlısı kardesm

selam arkadaslar malum bu konu acılmısken ben gecen yaz sınava gırdım ve hem yazılı hemde dıreksıyondan gectım. surucu kursunada gıdıp dosyamı aldım ve o gunden berı dosya evde yatıyor.. sızden rıca etsem bundan sonrakı asamada ne yapmam gerekıyor yanı ehlıyetı almam ıcın ne yapmalıyım.. yardımcı olursanız sevınırım.

beyler lütfen yanlış bilgi vermeyin o sorunun cevabı topuktan koltuk altına kadar dı %100 eminim topuktan kalçaya kadar olması için diz ile ayak arasında olması lazım ama soruda kalça ile diz arasında dediği için atel boyu topuktan kalçaya kadardır.

inşallah yazcağıma iniş yazmışım bende o demedim zaten neyse tamam soruyu tam hatırlayamadığımız için bekleyip görcez

beyler lütfen yanlış bilgi vermeyin o sorunun cevabı topuktan koltuk altına kadar dı %100 eminim topuktan kalçaya kadar olması için diz ile ayak arasında olması lazım ama soruda kalça ile diz arasında dediği için atel boyu topuktan kalçaya kadardır.

aynen kardes ben ole hatılrıyom cunku sınavda kalcama baktım bıkere ;) topuktan koltuk altına kadar olck :D

o soruyu çoğu kişi hatırlayamıyo bende unuttum
eğer ki soru
1.Seçenek Diz ile kalça arasında ise topuktan koltuk altına kadar
eğer ki
2.Seçenek Diz ile ayak arasında ise topuktan kalçaya kadar olmalıdır
Hatırlayamıyorum

Diz ile kalça arasında olan kırıklarda atelin boyu ne kadar olmalıdır?

a.Topuktan dize kadar
b.Dizten kalçaya kadar
c.Topuktan Kalçaya kadar
d.Kasıktan dize kadar acık gel bize kadar

Soru böyleydi cevaplarda sanırım böyle bişeydi ...

a.Topuktan dize kadar
b.Dizten kalçaya kadar
c.Topuktan Kalçaya kadar

tesekkurler :D

oo topuktan koltuk altına kadar dogru sık :cherry:

a.Topuktan dize kadar
b.Dizten kalçaya kadar
c.Topuktan Kalçaya kadar

Cevap C şıkkı sanırım :)

çok bilmişlik taslama bilmeyenlere fikir amaçlı paylaşıyoruz burada bişiler bu forum sana ait değil .

çok bilmişlik taslama bilmeyenlere fikir amaçlı paylaşıyoruz burada bişiler bu forum sana ait değil .

kardesm kendınde bılmıyorsun barı mılletı yanlıs bılgılendırme adam soruyu yazmıs sen yanlıs cevabı dogru dıe yazıyorsun burda hem kendını hemde baska kardeslerımızı kandırıosun adam gordu bu cevabını sınavda bunu ısretledı al noldu sımdı mutlumusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar