Gelemedim ya çok üzüldüm valla. 1 haftadır bekliyordum oysa. Nasip diyelim inşallah haftaya hava güzel olur o zaman gelirim.
Ercan dışarı çıkacakmısın? Be birazdan Motomax a gitmeyi düşünüyorum.
:rendeer:Yine Dağlar,denizler,vadiler,akarsular ve göller gezdik cennet vatanımda,aşığım her karış toprağına taşına,yazıklar olsun bu yurda tuzak kuranlara alet olanlara,Allah'ım kıyamete kadar bize baki kıl,asla kasttertirme vatanıma ...:rendeer:
:bounce:Arkadaşlar tekerinize sağlık yine çok güzel ve dolu dolu bir geziye imza attık,havanın muhteşemliği üzerimizde ve ruhumuzada yansıdı,bu kadar zamanda bu kadar yeri nasıl gezdik gördük ve eve yetiştik aklım sırrım ermiyor doğrusu...Bu arada Vitesli kullandığım o 30 km yolda sizleri yavaşlattıysam özür dilerim...:silentfotolar yetiştirebilirsem gecenin ilerleyen saatlerinde bizimle olacak)[/QUO.................................................... evet hocam mmmmmuhteşem bir geziydi. km ye baktım.225.km yol yapmışız.225 km de olsa beni kesmiyo yaa yol oburuyum sanırım. geeeell mugla gezisi geeelll... he birde yavaşlatma konusunda. ne yavaşlatması hocam hızınıza yetişemedik he he he... herkese tşkrler güzel birgünü birlikte paylaştık. hayat paylaşınca güzeeel... :flower:
evet zeko sana katılıyorum. hem 225 km yaptık, hemde türbede geçirdiğimiz zaman, uzun sohbet ,yemek ve çay molaları, kısa bir güne bunları nasıl sığdırdık anlamadım.:sunny: fotolara gelince emegine sağlık kardeşim, biz motor kullandık sen. bizleri görüntüleyip. fedekarlık yaptın.:rendeer:Hocam ne diyorsunuz yavaşlatmak mı,en son Aykut'un motorda 120 ile size yetişmeye çalışıyorduk.Bu güzel gezide emeği olan herkese çok teşekkürler hiç görmedim yerler gezdim,manzaralar,türbeler,müzeler,tepeler,İznikte ne çok gezilcek yer varmış arkadaş yaw,artçı olunca insan resimde çekiyor manzarada izliyor.
özcan bi koku var ama ne....anlayabıldıysen bı adım one cık.
Aynen zeko. Bende bi ara kapandım motorun üzerinede öylelikle yetiştim. Uçuyordu mübarek sanki. Bursa'ya girişte doldurdum depoyu,( yanlız memo dayı bende210 yazdı km ne iş) totalde ........ yakmış. :queen: Hakkatten çok komik.:queen:Hocam ne diyorsunuz yavaşlatmak mı,en son Aykut'un motorda 120 ile size yetişmeye çalışıyorduk.Bu güzel gezide emeği olan herkese çok teşekkürler hiç görmedim yerler gezdim,manzaralar,türbeler,müzeler,tepeler,İznikte ne çok gezilcek yer varmış arkadaş yaw,artçı olunca insan resimde çekiyor manzarada izliyor.