- Motosikleti
- Regal Raptor Pilder 250
Selamun Aleyküm arkadaşlar .. Arada bu topiktede gezerim aslında ama tanışmıyoruzApache'm vardı genelde orda takılırdım .. 1.5 yıllık maceradan sonra onu satıp Runner almıştım .. fakat anladımki italyan motorlar biz öğrencilere göre değilmiş .. Apar topar elimden çıkardım .. Borcu derdi çıktktan sonra elimde 3200 civarı bi para mevcut .. Tekrar apacheye dönmektense tarz değişiliği olsun istiyorum açıkçası .. Kafamda sorunsuz bi cbr var .. 2005 ve üstü model pek mühim değil .. mekanik ve şasi olarak sorunsuz olmsı önemli .. Varsa satmak isteyen arkadaş veya tanıdığı olan bilen , yönlendirirse sevinirim .. bakarız motora ustama götürürz kafama yatarsa aynı gün satışı alırım .. Umarım En kısa zamanda bi cbr alıp aranıza katılırım .. Başınızı ağrıttysam aFFola .. Bol sohbetler
![]()
Enes arkadaşla görüştük. :bestmt: de yeniyim ama arkadaş benimle motosiklet için görüştü. İkimiz de öğrenciyiz birbirimizi anladık
Arkadaşlar da bilir. BuMoto Calibre 250RR almak istediğim için satıyorum motosikletimi. O motordaki tip, görüntü, kolaylıklar falan filan mahvetti kendine aşık etti beni